gittin mi bir psikoloğa arkadaşım, ben de aynen böyleyim. doktorun teşhisini merak ediyorum...Ben de de aynı sorun varDün bu sorunum yüzünden "bir daha kimseyle konuşmuyacağım" diye 1 saat ağladım.. Benim ki senden biraz daha farklı ben arkadaşlarımla rahat konuşabiliyorum ama okul da iş te kendimi yeterince ifade edemiyorum birşeyi anlatmaya başladığım da kopukluk yaşıyorum ne söylediğimi unutuyorum konudan konuya atlıyorum doğal olarak karşımda ki insan da beni anlamıyor.. Bazen aşırı heyecenlanıp kekeliyorum bu yüzden çalışma hayatımı bitirdim.. Kitap okumayla alakası bile yok ben ayda 2 kitap bitiririm önüme ne gelirse okuyan biriyim ama gel gör ki iş konuşmaya gelince salaklaşırım..Tek başına halledemiyeceğimi düşündüğümden bu ay bir psikolağa gidiceğim inşallah bana yardımı dokunurda bu sorundan kurtulurum Bakırköy de galiba ssk geçiyormuş ki inşallah geçiyordur bu ay içimde ne kadar sorun varsa anlatıp rahatlamak istiyorum..
Arkadaşlarr!. Benm de sosyol fobim var. Aslında bu drumu atlattım sanırım. Yani insanların arasına rahatça girişebiliyorum. Öncedn olsa hep kaçardım kalabalık ortmlardan. Bu sorunum çok şükür halloldu amaaşimdi de konuşmakta zorluk çekiyorum. Çekindiğimden değil ama konuşacak bir şeyler bulamadığmdan..Kitap okuyarak kendini geliştr diyorlar. Zaten okuyorumm.. Acaba konu açmakta neden zorluk çekiyor olabilirim..Çok üzülüyorumm bu durumuma lütfen bie akıl verin bana. Öle ki en yakın arkadşlarımla bile iletişiime geçemiyorum.. Kendimi çok kasıyorum Karşı cins biriyle arkdşlık kuramıyorum,sırf bu durumumdan dolayı.:2: Bazen de bir iki konu konşsam da sıkılıyorumm.. Karşımdaki insndan da aramzda geçen konudan da..
Şimdiden tşkler ederimm..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?