Konuşma Balonu Tasarlıyorum/ Satıyorum

Ne sipariş ettiğimi ben bile unuttum hahahah
Açıkla kız bana hadi hadi hadi
Ama lütfen kar payını da kat. Bak bu kadar ucuz olmuyormuş yukarda arkadaş yazmış..
kuzu 15 tane bütün kızlar toplandık , 1 tane 70x100 çerçeve iki de gözlük demiştin:)
Bunları yaptım sana 40 tl ye veririm diye düşünüyorum en en fazla:)

kuzu 15 tane bütün kızlar toplandık , 1 tane 70x100 çerçeve iki de gözlük demiştin:)
Bunları yaptım sana 40 tl ye veririm diye düşünüyorum en en fazla:)
Kız 40 lira çok ucuzmuş. Yukarda arkadaş yazmış malzemeleri bile bu kadar ucuz almıyormuş. Sen fiyatı biraz daha arttır.

Pazarlık yapacağıma fiyatı arttır diyorum ya ne biçim müşteriyim ben

Kız 40 lira çok ucuzmuş. Yukarda arkadaş yazmış malzemeleri bile bu kadar ucuz almıyormuş. Sen fiyatı biraz daha arttır.

Pazarlık yapacağıma fiyatı arttır diyorum ya ne biçim müşteriyim ben
hehhe kız onun yöntemle benmki farklı ondan bak gör heheh bakayım duruma göre tabi ama çok artırmam inşallah çok iyisin kuzum

Ya neden siparis vermiyorsunuz? Bundan ucuzunu nerde bulacaksiniz arkadasim ya?
Benim elime gecince fotolari paylasirim daha cok bilginiz olur..

sticker da hazırlıyorsunuz sanırım yaptıüını örnek bir sticker var mı bir de fiyatı ne kadar
canım sticker tasarımı ücretsiz yapıyorum ,zevkine..:)
ama dersen ki ben satın almak istiyorum tasarım yap onu da ayarlamaya çalışırım.Yine de yerinizde olsam yapacağım tasarımı kırtasiyeye gidip yapışkanlı kağıda bastırırım

Benimde düğünüm 13 Ağustosta bende istiyorum fakat kargoda problem olmaz değil mi ?
Ayrıca kına gecesi içinde var mı konuşma balonlarınızdan

Benimde düğünüm 13 Ağustosta bende istiyorum fakat kargoda problem olmaz değil mi ?
Ayrıca kına gecesi içinde var mı konuşma balonlarınızdan
kargoda problem olmaz dilerim tatlım olursa da seni mağdur etmeden halletmeye çalışacağım:)
kına gecesi için var tabi her model olur siz seçin model bulun hepsini yapabilirim
https://www.google.com.tr/search?q=...&sa=X&ei=GzEIVaf2NJfxaMemgYAE&ved=0CAYQ_AUoAQ

mesela en son buradan siparişle kına için şunlardan yaptım:)

Canım ellerine sağlık konunun başında gördüklerim çok güzel o zaman kısmetse listeye benide al olur mu ? :)
Bende sana yaptırmak istiyorum.Hem tanıdıksın içim rahat eder.Ben tanımasamda arkadaşlar tanıyor içime çok sindi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…