kuzu 15 tane bütün kızlar toplandık , 1 tane 70x100 çerçeve iki de gözlük demiştin:)Ne sipariş ettiğimi ben bile unuttum hahahah
Açıkla kız bana hadi hadi hadi
Ama lütfen kar payını da kat. Bak bu kadar ucuz olmuyormuş yukarda arkadaş yazmış..
bi ilk siparişimi yapsaydım ona göre yeniden indiririm tatlım inşallah:) önümü henüz göremedim ondan:)Niye üzüldün ki?
Kız 40 lira çok ucuzmuş. Yukarda arkadaş yazmış malzemeleri bile bu kadar ucuz almıyormuş. Sen fiyatı biraz daha arttır.kuzu 15 tane bütün kızlar toplandık , 1 tane 70x100 çerçeve iki de gözlük demiştin:)
Bunları yaptım sana 40 tl ye veririm diye düşünüyorum en en fazla:)
bi ilk siparişimi yapsaydım ona göre yeniden indiririm tatlım inşallah:) önümü henüz göremedim ondan:)
hehhe kız onun yöntemle benmki farklı ondan bak gör heheh bakayım duruma göre tabi ama çok artırmam inşallah çok iyisin kuzumKız 40 lira çok ucuzmuş. Yukarda arkadaş yazmış malzemeleri bile bu kadar ucuz almıyormuş. Sen fiyatı biraz daha arttır.
Pazarlık yapacağıma fiyatı arttır diyorum ya ne biçim müşteriyim ben
çok sağol canımUmarım bol bol satarsın canım.
heheheGel vatandaş geeeeeel batan geminin malları bunlar geeeeellll
^_^ sağol tatlım benimYa neden siparis vermiyorsunuz? Bundan ucuzunu nerde bulacaksiniz arkadasim ya?
Benim elime gecince fotolari paylasirim daha cok bilginiz olur..
merhaba canım fiyatlar ilk sayfada güncel hali...Ama sana indirim yapacağım inşallah elimden gelirse çünkü sen ilk sormuştun fiyatlar yükselmeden önce..:)Şimdi setlerin fiyatı ne oldu.dunkunden farklı olarak
teşekkür ederim bidenemVaavv hayırlı işler mudurumAkarGider :)
kuzu sana 40 tl yapcam çünkü sen önceden beri soruyorsun..Şimdi setlerin fiyatı ne oldu.dunkunden farklı olarak
canım sticker tasarımı ücretsiz yapıyorum ,zevkine..:)sticker da hazırlıyorsunuz sanırım yaptıüını örnek bir sticker var mı bir de fiyatı ne kadar
kargoda problem olmaz dilerim tatlım olursa da seni mağdur etmeden halletmeye çalışacağım:)Benimde düğünüm 13 Ağustosta bende istiyorum fakat kargoda problem olmaz değil mi ?
Ayrıca kına gecesi içinde var mı konuşma balonlarınızdan
kargoda problem olmaz dilerim tatlım olursa da seni mağdur etmeden halletmeye çalışacağım:)
kına gecesi için var tabi her model olur siz seçin model bulun hepsini yapabilirim
https://www.google.com.tr/search?q=kına+konuşma+balonu&espv=2&biw=1366&bih=623&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=GzEIVaf2NJfxaMemgYAE&ved=0CAYQ_AUoAQ
mesela en son buradan siparişle kına için şunlardan yaptım:)
Eki Görüntüle 1458508