tamam ben ayarlayıp beğendiklerimi atarım:)çerçeve ve kaç tane konuşma balonu oluyor setin içinde.ona göre ayarlıyım
teşekkür ederim:)Şöyle tatlım
bir sette :
---15 konuşma baloncuğu (gözlükler de içinde ) + 50x70lik çerçeve 30 tl
---15 konuşma baloncuğu +70x100lük çerçeve 40 tl
fiyatlarıyla beraber yazdım
Parlak normal kağıda canım..yahu bişey sorcamben de bu işiyapıyorum hatta instagramda hesabım filan var. ama 50x70 in baskısını bile dediğin fiyata alamıyorum. sen baskıda ne kullanıyorsun ? :) yani maliyeti bile o kadar değil benimkinin cidden çok merak ettim nerede bastırıyorsun :)
fiyatlarda ufak değişiklik yapcam ama mecbur bir süre sonra çünkü neredeyse maliyetine yapıyorum şu an sırf bir başlym diyeyahu bişey sorcamben de bu işiyapıyorum hatta instagramda hesabım filan var. ama 50x70 in baskısını bile dediğin fiyata alamıyorum. sen baskıda ne kullanıyorsun ? :) yani maliyeti bile o kadar değil benimkinin cidden çok merak ettim nerede bastırıyorsun :)
canım ben de ankaradaym :) sen fotoblok yapmıosn demekki.. cunku fotoblok yapsan zaten 2 katına cıkıyor senin fiyatının.. kagıt durmaz ama canım fotoblok sart .. sormak istediğin bişey olrsa yardımcı olurmParlak normal kağıda canım..
Ben mimarlık öğrencisiydim de yeni mezunum bizim okulun oradaki kırtasiyeden çıkarttırıp kendim yapcam Ankara'da :)
hayır kağıtları kartona yapıştırmayı düşünüyorum:) maket kartonu:)canım ben de ankaradaym :) sen fotoblok yapmıosn demekki.. cunku fotoblok yapsan zaten 2 katına cıkıyor senin fiyatının.. kagıt durmaz ama canım fotoblok sart .. sormak istediğin bişey olrsa yardımcı olurm
anladm canım bi dene bakalım bol şanshayır kağıtları kartona yapıştırmayı düşünüyorum:) maket kartonu:)
çok teşekkür ederim
çok teşekkürleranladm canım bi dene bakalım bol şans
Hayırlısı olsunn canimmmmmmFiyat güncellemesi yapılmıştır.
Ancak bugün içerisinde başvuran arkadaşım ve tabi önceden sipariş veren arkadaşım bu güncellemeye dahil değildir.Yeni fiyatlar ilk sayfada çok bir fark yok aslında :)
çok teşekkür ederim tatlım :)Hayırlısı olsunn canimmmmmm
Fiyat güncellemesi yapılmıştır.
Ancak bugün içerisinde başvuran arkadaşım ve tabi önceden sipariş veren arkadaşım bu güncellemeye dahil değildir.Yeni fiyatlar ilk sayfada çok bir fark yok aslında :)
Şöyle tatlım
bir sette :
---15 konuşma baloncuğu (gözlükler de içinde ) + 50x70lik çerçeve 30 tl
---15 konuşma baloncuğu +70x100lük çerçeve 40 tl
fiyatlarıyla beraber yazdım
kıs onlar başka set olayı onlar hehehe seninki ayrıTatlışım bana sadece çerçeve gelmiyor mu? Anlamadım valla. İçinde bunlar da mı geliyor? E peki verdiğim diğer siparişler bu çerçevenin içinde , nasıl olacak ki??
evet tırstım çünkü korkuttular kırtasiye masrafından ama pazarlık payı varZam mı yaptın hemencecik?
evet tırstım çünkü korkuttular kırtasiye masrafından ama pazarlık payı var
Ne sipariş ettiğimi ben bile unuttum hahahahkıs onlar başka set olayı onlar hehehe seninki ayrıyavaş yavaş düzen kurmaya çalışıyorum ondan:)
yok başka yapmam herhaldeZam hızına bakılırsa ben alana kadar uçar bu fiyatlar bence.
yok başka yapmam herhaldekbakma ya üzüldüm bu sefer