- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Biz de Tamdem'in düğününe alır gideriz kız Brain ne dersin??Hayırlı olsun kankeyy, düğüne çok var amma
belli olmasHayırlı olsun kankeyy, düğüne çok var amma
olur olurrrr gidelimBiz de Tamdem'in düğününe alır gideriz kız Brain ne dersin??
Toplasin gelin dostlarim. Hepimiz elimize birer tane alirizBiz de Tamdem'in düğününe alır gideriz kız Brain ne dersin??
Toplasin gelin dostlarim. Hepimiz elimize birer tane alirizcathy kanka 3 tlden basliyo ya senin tasarimlar, euroya cevirince yarisindan fazla iniyo fiyati. Nerdeyse belese yollamis olcan bana
evet nerenin parası geçiyorsa 3 ondan ahahahaGurbetçilere 3 euro kızım ne sandın sen Allah Allah
Gurbetçilere 3 euro kızım ne sandın sen Allah Allah
Abooo bunlar adam kazikliyo. Akliniz varsa uzaklasin burdanevet nerenin parası geçiyorsa 3 ondan ahahaha
teşekkür ederiim :)Sistaam ne hünerlerin varmış. ^_^
"Erkekleriii öldürreeecez" temalı bir şeyler yapabilirsen ben de isterim asdfghj.
teşekkür ederiim :)
bütün sistalar toplandık da yapayım senin kınana özel
teşekkür ederim :)Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum!
Henüz ortada söz-nişan falan yok ama yaptırasım geldi valla. Çok hoşlar.
evet nerenin parası geçiyorsa 3 ondan ahahaha
Abooo bunlar adam kazikliyo. Akliniz varsa uzaklasin burdanama bak birde soyle dusun. Simdi o euroyu orda dovizde bozdurnca tekrar fiyati yukseliyo. Ne manyak is ya
teşekkür ederiim :)
bütün sistalar toplandık da yapayım senin kınana özel
Cathyinin ortagi misin kizim sen . sen niye küsüyonOooo bundan ucuzunu bulamazsın. Bak küseriz almazsan. Tanesi 3 euro ya. Sanki ne olmuş
eheheheYeaa ne kınası allasen no evlilik no cry.
Ama cidden yazı olarak söylediğimi yapabilirsen ben de isterim. ^^
edeceğim :) gönlünüzce olsun almasanız da mutlu olmanızı canı gönülden dilerimHepsi çok güzeller.Herhangi bir gelişme olursa alacağım senden, söz.
Dua et bir an önce gelişme olsun, ben de bir an önce alayım.
ben görcem evlencek sistam hem de çok mutlu olcakTabi kızım azcık akıllı olucan, ticaret kafası derler buna
Oooo bundan ucuzunu bulamazsın. Bak küseriz almazsan. Tanesi 3 euro ya. Sanki ne olmuş
Onun kınası olmucaaaak, o evlenmiceeek, nayııır nolamaaaz
hehehe olurasdfghjk. Çok güzel oldu, mor rengi baskın olsun ama. ^^
İlerleyen günlerde sana döneceğim bunun için, kaybolma bir yere sistam. ^^