Konuşma Balonu Tasarlıyorum/ Satıyorum

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
Evet arkadaşlarım düğün için nişan ,kına gecesi ,doğum günleri için tasarım yaparım.
Hepsi kaliteli renkli kağıda kartona baskıdır.
Eğer ki daha ucuz isterseniz karton kalınlığından düşürüp daha indirimli de yaparım ancak memnun kalacağınızı sanmam çünkü çabuk kırılır...

--Her bir konuşma baloncuğunun/gözlüğün tanesi 2,5 tl (isme özel yazılabilir ..)

--10 konuşma baloncuğu 30 tl

--hatıra çerçeveleri

---50x70 40 tl (Yanında 2 gözlük hediye)
---70x100 50 tl (Yanında 3 konuşma baloncuğu hediye VEYA 1 konuşma baloncuğu+2 gözlük hediye)

eğer ki set olarak isterseniz nette 130 tl lik setler bende 60 ya da 70 tl (bunu sonradan arttırmak zorunda kaldım maliyet durumundan mecbur:) )

Set Olarak İse :
---10 konuşma baloncuğu/veya gözlükler vs + 50x70lik çerçeve 60 tl
---10 konuşma baloncuğu/veya gözlükler vs +70x100lük çerçeve 70 tl
sevgiler

Kargo sizden ancak ANKARA içi elden teslim edilebilir.

Tasarım için her önerinizi değerlendiririm,istediğinizi tasarlarım..Googledakilerden örnekler:
https://www.google.com.tr/search?q=konuşma+balonları+fiyatları&espv=2&biw=1366&bih=667&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=m03_VOCwOILmUtXHgIgE&ved=0CAYQ_AUoAQ&dpr=1#tbm=isch&q=düğün+konuşma+balonları&revid=128890308&imgdii=_

Bunlardan da yapabilirim :)

Son düzenleme:
Canım ben o 1'er tane gelin ve damat gözlüklerinden istiyorum. 15 tane Bütün Kızlar Toplandık şeysinden istiyorum
Yanlız o çerçeve nasıl oluyor onu anlamadım? İçindekiler çerçeveye yapışık mı canım?
Bi de şey yapabilir misin? Hani şu İstanbul Hatırası var ya hah onun düğün hatırası şeklinde olanından

Bak şundan ama bunu yapamazsın galiba çünkü bu bezdenmiş ya..

tamamdır kuzu hemen başlıyorum çalışmaya
ama evet o istanbul hatırası bezden onu yapamam da şöyle çerçevelerden yapabilirim nasıl tasarım istersen bak nettekilerden:

Eklentiler

• productimage-picture-dekoratif-dugun-cercevesi-3936jpg.jpg
    74 KB · Görüntüleme: 346
İsimleri de söyledim canım haber bekliyorum. Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. 25inde elimde olsa çünkü 26sında annemlere gidicem ablama sürpriz yaparım
büyük bir aksilik olmadıkça yetştircem kuzum daha bile erken alırsın diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…