Tesekkur ederim tatlim destegin icin seve seve yaparim ^_^Tatlım bol hayırlı kazançlar inşallah. Çok güzel olmuş ya tasarımların. Ablam eylülde evlenecek ben de sana yaptırıcam bunları inşallah
heheHaydi millet gelin gelin, bundan ucuzunu bulamazsınız bence hiçbir yerde...
cok tesekkur ederiim :)Hayırlı olsun
cok teselkur ederim :) kismet artikhayırlı olsun bol kazançlar. Yaa iki sene öncesinde olaydık iyi olurdu.
Canım ben o 1'er tane gelin ve damat gözlüklerinden istiyorum. 15 tane Bütün Kızlar Toplandık şeysinden istiyorum
Yanlız o çerçeve nasıl oluyor onu anlamadım? İçindekiler çerçeveye yapışık mı canım?
Bi de şey yapabilir misin? Hani şu İstanbul Hatırası var ya hah onun düğün hatırası şeklinde olanından
Bak şundan ama bunu yapamazsın galiba çünkü bu bezdenmiş ya..
Aaa bunlar çok hoş canım ya. En sondakine bayıldım. Evet evet ondan yap..tamamdır kuzu hemen başlıyorum çalışmaya
ama evet o istanbul hatırası bezden onu yapamam da şöyle çerçevelerden yapabilirim nasıl tasarım istersen bak nettekilerden:
Eki Görüntüle 1450293 Eki Görüntüle 1450294 Eki Görüntüle 1450296
tamamdırAaa bunlar çok hoş canım ya. En sondakine bayıldım. Evet evet ondan yap..
teşekkür ederimhayırlı olsun cathyımmmm
İsimleri de söyledim canım haber bekliyorum. Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. 25inde elimde olsa çünkü 26sında annemlere gidicem ablama sürpriz yaparımtamamdır
büyük bir aksilik olmadıkça yetştircem kuzum daha bile erken alırsın diye düşünüyorumİsimleri de söyledim canım haber bekliyorum. Ay hadi hayırlı uğurlu olsun. 25inde elimde olsa çünkü 26sında annemlere gidicem ablama sürpriz yaparım
büyük bir aksilik olmadıkça yetştircem kuzum daha bile erken alırsın diye düşünüyorum