• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konuşamıyorummm..

kiminle tartışmak gerek kiminle değil onu öğrenmek lazım herhalde ....sen karşındakine ne kadar laf anlatırsan anlat o seni dinlemiyorsa senin söylediklerinin bir değeri olmaz.... yani bunun eziklikle ya da bilgisizlikle bir alakası yok
bence

çok güzel anlatmışsın kardeş a.s.

Bi dönem bu bendede vardi.aslinda bu tamamen kendine güvenle alakali.yani sana bunu için yazilmiş bi formul vermez .ilk önce kendin kendine baskin çikmayi öğreteceksin.kendin kendinle dalga geç.sonra insanlar duymadan ne biliyim bi yerde otururken yada yanindan geçen insanlarla dalga geç.sonra yakin arkadaslarinin yanida sesli olarak şaka maksatli etrafindakileri makaraya al.bunlari yapman senn özgüvenini yerine getirecek.sonunda bi bakicaksin sende hazir cevap insanlar derneğine girmişsin bile:)

valla öyle kiyap okumayla filan olsaydı benim dilim çözülürdü. ama ne yazıkki akıllı fakat konuşamayan biriyim. daha da kötüsü insanların gözlerinin içine direkt bakamıyorum. inanın canım buna çok sıkılıyor.

aslında bende fazla konuşamazdım.ama sonra özellikle evliliğimden sonra bana bişiler oldu.şimdi o kadar çok konuşuyorum ve kendimi savunuyorum ki anlatamam.kendime fazla güvenmeye başladım.bence kişinin kendisiyle alakalı.sakın kendini kasma ve haklıysan korkma...

ya ben satırlarca hatta sayfalarca yazı yazabilirim hemde şimdi ne yazsam diye düşünmeden mama gel gelelim konuşamam.. tartışırken ne diyeceğimi unuturum karşımdaki şuçlu bile olsa konuyu değiştiri ve ben şuçlanırım ve konu kapanır

Kitapla falan olacak iş değil bu,
benim çevremdekilerin bir çoğu kişisel gelişim kitapları okuyor ama içine kapanık, ama hayatında belki 2 yada 3 kitap okumuş kişilere bakıyorsun çatır çatır konuşuyorlar.
Ama asla çok konuşan her şeye burnunu sokan biri olmak istemem, az ve öz konuşurum, arkadaşım sen kendini karşındakinden küçük görüyorsun sanırım, o da bir insan sende bir insansın olaya böyle bak.

Back
X