konusamayan erkekler

E

EU3

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU3
erkekler reddedildiginde sacma sapan davranislara mi girerler, ne konusacagini bilemezler de abuk subuk seyler mi soylerler yoksa bu sadece psikopatlara ozgu birsey midir arkadaslar?

mltm87 arkadasin yorumunu okuduk bi de ekleme yapiyim
reddedilen erkekler soyle ayriliyor

1- dusman kesilenler, hatta kendisi ilk reddetmis gibi davrananlar
2- nasil olur bunu yapamaz deyip, once don diye israr edip sonra duygu somurusu arkasindan da hakaret edenler

baska???

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Konu Sahibi EU3
bi böyle cinsi vardır bunların bide reddedildiğinde ben reddedilmem redderim diyip agresiflik gösteren cinsi bi de normal karşılayan hiç bi tepki vermeyen cinsi vardır ki en makbulu onlardır böylece 3 cinse ayrılırlar

• Konu Sahibi EU3
kaba erkeklere asla tahammulum yokkk yol vericeksin hemen çekilmez

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi EU3
bılmıyorum hayatnız boyunca karsılastınızmı ama cırkeflesen erkek modeli vardır birde..
Allah karsılastırmasın derim..
Birden karsınızda bi elini beline koymadıgı eksik kalan kendinizi sulukule mahallesindeki kadınlarla agız dalasına gırmıssınız gıbı hıssettıren erkek modelidir bu..
Hıc muhatap olmamak lazım..Boyle bır durumda erkeklerin cırkeflesme oranına % 50 verıyorum.. hırs yapıp taktık deıstırme de yıne % 40 verıyorum anca % 10 luk dılım ınsan gıbı davranır herlde

• Konu Sahibi EU3
gerçekten çok haklısın...lisede bizim maahallede bi çocuk arkadaşlık etklif etmişti..o zamanlar çok moda bu teklifler..kabul etmemiştim..
çocuk demez mi zaten bende öylesine demiştim...klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…