- Konu Sahibi axgxustos_bxoxcexgxi
-
kızlar ben birisyle konuşurken tıkanıp kalıyorum özelliklede tartışmalarda böle karşımdaki çok kolay ezio beni..ben haklıda olsam.bunun önüne nasıl geçeblirim..çatır çatır bende savunim kendimi..sonradan kazanılırmıki bu yada yetenek işi falanmı???..ooff yaaa
cnm bende senin gibiyim ama şu son zmnlarda biraz azaldığını fark ettim.kendine güvenle alakası var tabi ama kitap okumanında kattıkları fazla ne kadar çok okursan okadar rahat ve akıcı konuşursn ama önce kendine güvenmen rahat olman lazım.
bende bu konudan muzdaribim maalesef ama benim ki sadece kavga esnasında oluyor yoksa günlük hayatta herşeyi araştıran ve hatta kitap okuyan biriyim.insanlarlada iyidir diyoloğum ama konu tartışmaya gelince doğru kelimeleri bulamıyorum nedense.bilgiyle alakalı birşey değil ama benim için.eğer bilgim yoksa konu hakkında yorum yapmam zaten ben nasıl aşarım ki acaba.
bende aynı durumdayım... fisfisfis
kitap okumakla ve özgüvenle alakalı şüphesiz bu durum arkadaşların dediği gibi...
ben bu aralar Murat Tunalı'nın "Başarılı ve güzel konuşma sanatı" adlı kitabını okuyorum... kişisel gelişim kitaplarına inanmam aslında ama bu kitap yararlı bilgiler taşıyor... harfi harfine yapmasamda aklımın bir köşesinde o taktikler bulunur... toplum önünde konuşmak, telefonda konuşmak, tartışmalar gibi bölümleri var... internetten araştır istersen beğenirsen oku... yerimseniben
kızlar ben birisyle konuşurken tıkanıp kalıyorum özelliklede tartışmalarda böle karşımdaki çok kolay ezio beni..ben haklıda olsam.bunun önüne nasıl geçeblirim..çatır çatır bende savunim kendimi..sonradan kazanılırmıki bu yada yetenek işi falanmı???..ooff yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?