arkadaşlar prof. dr. ibrahim saraçoğlu'nu tanımayan yoktur. bu ayki mother&baby dergisinde anne sütünü artırıcı besinleri anlatmış.
-taze beyaz uzum 1 avuç ogleden once, 1 avuç ogleden sonra
-dereotu 1 hafta sabah ogle aksam
ama bu ikisi aynı anda olmaycak.
ayrıca:
-havuc,incir,taze beyaz dut. bunların hiçbirini aynı anda tuketmemek lazımmış. herbirini 1er hafta yemeliymişiz. anason,balkabağı,çilek,kıvırcık salata,sumak,rezene çayı da sütü artırıyormuş.
nane, maydonoz, adaçayı,şeker kamışı sütü azaltıyormuş.
ben bunları dikkate alıcam. belki siz de yararlanırsınız diye düşündüm. sevgilerimle...
işallah hepimizin sütü artar canım. ben de yanlış yapıyormuşum. hepsini aynı anda yüklüyüdum mideme. demek ki ayrı ayrı kullanmak lazım. denicem bakalım. ozellıkle havuç olayına cok sevındım.
ben havuçtan değil yediğim aburcuburdan şişicem yadeli gibi cips ve çikolata yıyorum. hamıleyken 13 kılo aldım 2 kılom kalmıştı doğumdan sonra. şimdi tartılmaya korkuyorum. neyse sut olsun da sporla veririm ben. işallah. humana çay içiyodum. bıraktım pek bi fark gormedım ya sen denedın mı?
ben gaz deposu gibiyim. bugun de akşama kadar karnım ağrıdı. ne şanslısın eczacıysa eşin humanalar beleş :) yoksa para mı yeter onlara ya. maya mı yedin amanin böğüğğğüüükkk
bebeğin kaç aylık. sağınca ne kadar çıkıyo ki?
ay ne gerek var maya yemeye. yazık sana kardeş. 1 cc ne? biberondaki ölçü mü? yani 30cc ye tekabül eden miktar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?