Uzun suredir suphelenıyor zaten. Yanı acaba birinin evinden felan mı istediler siparişi diye.. Cocuk cok capkın kac kere yakaladı kızcagız her seferinde ozur ozur affetti. Ama simdi yeter artık diyor. Bitirmek istiyor ıspatlarla.Bulabileceğinizi sanmıyorum açıkçası.
tam olarak neyden şüpheleniyorsunuz ki, belki iş yerine falan yemek söylemiştir?
kac kere yakaladiysa simdi neden ispat etmek istiyor. yakalamis ya zaten.Uzun suredir suphelenıyor zaten. Yanı acaba birinin evinden felan mı istediler siparişi diye.. Cocuk cok capkın kac kere yakaladı kızcagız her seferinde ozur ozur affetti. Ama simdi yeter artık diyor. Bitirmek istiyor ıspatlarla.
Aynı anda yazmısız msjıRestorantı arayıp, eşime ulaşamıyoruz, en son sizden yemek sipariş etmişti hangi adrese teslim ettiniz öğrenebilir miyim deseniz belki yardımcı olurlar.
O kadarı kendi kararı artık bilemiyorum. Bu sefer bitircem diyor bska bisey demiyor ne bileyim. Bende buraya yazmak istedim belki bir cvp buluruz diyekac kere yakaladiysa simdi neden ispat etmek istiyor. yakalamis ya zaten.
Öğrenirse güvenemiyorum sana, beni bu hale sen getirdin der. Böyle şüpheyle de yaşanmaz.Aynı anda yazmısız msjıdogru fakat korkuyoruz acıkcası ogrenir felan kocası. Daimi müşterıdır felan kızın ustune gider saldırır valla
Şimdi baktım da google map e girip sağ üst köşede hesap resmi yada adınıza tıklayıp zaman çizelgesini açın. İstediğiniz tarihi seçin gittiğiniz konumları veriyor. Belki işinize yararO kadarı kendi kararı artık bilemiyorum. Bu sefer bitircem diyor bska bisey demiyor ne bileyim. Bende buraya yazmak istedim belki bir cvp buluruz diye
Bu cumlelerı anlayacak bir adam degıl canım malesef. Bizim yanımızda bile mantıksız seyler ıcın salrdıganlastıgı oldu daha once.Öğrenirse güvenemiyorum sana, beni bu hale sen getirdin der. Böyle şüpheyle de yaşanmaz.
Zaten sürekli aldatan adamla üstüne bir de şiddete eğilimi olan adamla hala yürütmeye çalışması hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?