- 8 Aralık 2009
- 1.396
- 107
- 163
- Konu Sahibi umut_iklimi
-
Izlesinler bakalim.nereye kadar gitcek bu durum ama ben artık takmio gibi gorunsemde cok.sogudum.igreniorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Islamiyete gore evet.. peki herkes musluman mi olmak zorunda? Ayrica be nedir? Dogru duzgun konusun be desem hosunuza gider mi?
Burada o filmlerden dolayı sıkıntı yaşayan arkadaşların çoğu müslüman... genelleyen arkadaşlar gayri müslim mi merak ettim şimdi...
Tabi ki diyebilirsin, yazdıklarını benim hoşuma gitmesine göre ayarladığını sanmıyorum.. genellemecilerden gına geldi artık..
Burada o filmlerden dolayı sıkıntı yaşayan arkadaşların çoğu müslüman... genelleyen arkadaşlar gayri müslim mi merak ettim şimdi...
Tabi ki diyebilirsin, yazdıklarını benim hoşuma gitmesine göre ayarladığını sanmıyorum.. genellemecilerden gına geldi artık..
Sorun yok. Bosuna eliniz ayaginiz titremesin. Meseleyi kimseye anlatmayin. Anlattiginiz insanlar ayiplayip kendi eslerinin asla yapmayacagini falan iddia edeceklerdir. Herkes yapar cogu yakalanmaz. Ben sorun etmedigim icin izlese bile bilirim yani. Eger sizinle olan iliskisinde problem yoksa erken bosalma ya da isteksizlik gibi unutun gitsin.
Zina musevilik , hristiyanlik ve islamiyette haram kilinmistir , dolayisiyla 3 buyuk dininde haram kildigi birseydir zina .
iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?