- Konu Sahibi umut_iklimi
-
Ben simdi nasil bir tavır izlemeliyim kizlar hic bisey olmamis gibi saat 8den beri uyuo benim.annemler kaynanam.bizde
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sakin olmaya calisiyorum kizlar ama tahammulum sınırda
Aman hic elini ayagini titretme bacim benimki de izliyor... : )) Ilk yakaladigimda onune koydum tableti..Dedim ki izledigin ..... filmlerinde kesitler face me dusmus nereye tikladin !!! Rezil oldum !!! Bir de disim agriyordu o gun..gece once beni disciye goturdu yazik : )) sonra utancindan gitti evden 3 saat sonra geldi..bir kac ay sonra yine yakaladimmmm tablete iki video kaydolmus yanlislikla..esprisini bile yaptik aramizda : ) izlesin amaaaan gulup geciyorum ben..isin tuhafi ilk uyduya baglandigimizda boyle bir kanala denk geldik yanlislikla..ben kanalda 10 sn den fazla kalinca "sapik misin" : ) dedi bana..biz izleyince sapik oluyoruz onlar izleyince ogrenci oluyorlar : )) izlesin bosveeer hic takilma gul gec..Kizlar eşimi bugun ... izlemis yakaladım ve kendisi hic bisey olamais gibi uyuyo su an kaynanm annemler bizdeler diger konularimi okuyanlar bilir artik bi bu eksikti bu pislikte cikti napcami bilmiorum elim ayagim titriyor bana bişiler soleyin lutfen
şimdii diyelim siz türkiyede yaşıyorsunuz eşiniz de televizyonda japonyayı gösteren bir belgesel izliyor. aslında türkiyedeki hayatından memnun, japonyaya taşınmayı düşünmüyor. ziyaret etmek isteyebilir ama ziyaret etmesinin ödemek istemediği bir bedeli var. ama japonya belgeseli izlemek hoşuna gidiyor. çünkü dünya büyük.
şimdii diyelim siz türkiyede yaşıyorsunuz eşiniz de televizyonda japonyayı gösteren bir belgesel izliyor. aslında türkiyedeki hayatından memnun, japonyaya taşınmayı düşünmüyor. ziyaret etmek isteyebilir ama ziyaret etmesinin ödemek istemediği bir bedeli var. ama japonya belgeseli izlemek hoşuna gidiyor. çünkü dünya büyük.
Çoğu erkek izler.. Benimki izlemez derseniz muhtemelen henüz yakalamadığınız içindir..
Erkekler bunu çoğu kadının düşündüğü gibi pis iğrenç olarak görmüyorlar. Cinselliği ergenliklerinde ilk olarak .....grafiyle öğreniyorlar.. O yüzden ilerleyen yaşamlarında da açıp seyretmeleri çok normal.. Çok fazla anlam yüklemeye gerek yok bence, canı ister izler o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?