Konuları hala bitiremedim

pembesalyangoz2

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
677
144
Ben lisans KPSS b ye gireceğim. Nişanda başladım çalışmaya ama çok yavaş ilerliyorum. Tarihten anca inkılap tarihine kadar geldim.
Matematikten basit eşitsizlikleri bitirniştim ama daha sonra tarihe yoğunlaşınca herşeyi unutmuşum.
Türkçe coğrafya vatandaşlık hiç yok. Tarihim çok kötü diye önce onu bitirmek istemiştim ama hem bitiremedim hemde zamanımı çok aldı.

Ne yapsam. Olmicak galiba. Yavaş yavaş çalışmaya devam edip 2020 için mi hazırlansam

Merhaba. Maliye mezunuyum
Ne kadar dikkate alırsinız bilmiyorum ama b grubu artık çok az alım yapılan bir grup. B grubundan memur olmak artık çok zor farklı şekillerde alımlar hep memur olarak yapılır. Yani memur alımı çok çok çok azaldı. Devlet ayrıca uzmanlaşma yolunda a gribi alım yapıyor. Hazırlanması daha zor ancak girilmesi daha kolay olan uzmanlık grubudur. Bende 2011 sonunda başladım bu kpss işine 2015te atandım memurum. Alan için geç kaldım yaş sınırını da aştım. B grubunu her türlü cebine koyarsın a grubu için asıl. Tavsiyem budur. Bunca eksik ile bu yıl şansın yok gibi ama seneye için şimdiden asılabilirsin.

Aslında benimde niyetim a grubundan hazırlanmaktı. Etrafımda herkes torpilin yoksa mülakatta geçemezsin herkes eleniyor vs. Gibi konuşunca ne kadar umursamamaya çalışsamda etkilendim ve motivem düştü. Seneye b grubu olmadığı içinde fırsatı değerlendiriyim dedim bu sene b den girmeye karar verdim ama herşey birbirine girdi tabi. Söyledikleriniz çok doğru. B den alım çok az girmek zor
Teşekkürler cevap için

Torpil meselesini kafaniza takmayin her dönemde olmuştur ama alan için çok testten geçilir bu yüzden torpil çok daha az işler ve kendinden girende çoktur mesleğe. Siz elinizden geleni yapın b grubu zaten cepte olur bir süre sonra. Allah kolaylık versin. Umudunuzu Yitirmeyin.

Çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…