Konulara nasıl abone olurum

Safir Taht

“Bizden hüznü gideren Allah’a hamd olsun” Fatır S
Pro Üye
3 Şubat 2010
11.305
5.495
773
Daha önce konuya abone olmuştum ama sanırım değişmiş şimdi ilgimi çeken konulara abone olamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

seçenekler-bu konuya abone ol tıklayıp sonra konuya yeni mesaj atılınca ne şekilde haberdar olmak istediğini seçiyorsun(anında e-posta bildirimi vb seçenekleri var)abonelik türünden,sonra da aboneliklere ekleyi tıklıyorsun.başka bir sorun yoksa eğer böyle oluyor benim bildiğim:34:

seçenekler-bu konuya abone ol tıklayıp sonra konuya yeni mesaj atılınca ne şekilde haberdar olmak istediğini seçiyorsun(anında e-posta bildirimi vb seçenekleri var)abonelik türünden,sonra da aboneliklere ekleyi tıklıyorsun.başka bir sorun yoksa eğer böyle oluyor benim bildiğim:34:

Teşekkür ederim ben de bu sorunun cevabını arıyordum :)

Çok teşekkür ederim ilgin için.

selam,
bir konuya abone olunca o konuya yazılan yeni mesajlar sana haber mi veriliyor öyleyse süper. ben yeni üye oldum forma yazdığım mesajlara cevap yazılmış mı diye bakmak zorunda kalıyorum yazılmamış olsada

Konuların sağ üstünde seçenekler de bu konuya abone ol seçeneğini seçin ve profilinizdeki seçeneklerden e mail ile bildirimi seçerseniz abone olduğunuz konuya cevap yazıldığında mail gelir
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editoptions

$Adsız.jpg

Back