Konu yine yeniden Kına Tepsisi!

Yok mu şu kıza akıl verecek başka bir hatuuun dahaaa
Madem bu kadar hirs yaptin kina gunu gelene kadar hicbisey yapamazssin.kv ne rica etsen bile he der sana bildiklerini okur..bilmiyirum esinin gozunde nasil bir dururuma gireceginide hesapla istersen.
Ayrica farzetki ya gorumcenin gorumcesi olmasaydi o zaman ne olurdu.
Ozetle gecmisi bosver.zaten nisan atmis gorumcen.cektikleri ona yetiyodur.kina tepsisinde kimin tutacagini pek kafasina takmiyodur..kendine zarar veriyosun.

Guzel kardesim esinle ne ara baristin dondun evine ? Alakasiz ama bence bu konudan daha obemli sorunlarin var once onlari hallet.

Kina tepsiai mevzunda ise son ana kadar bekle son dakika lafi cak ve kenara cekil

siz evlenince zor sorunlarla nasıl baş edeceksiniz merak ettim kim tutarsa tutar

çok mu önemli

Şu an düşündüm ve cidden kına tepsimi kimin tuttuğunu hatïrlamıyorum^^ Bence siz de boşverin. Kin ve intikam duygulari insani hasta yapar. Hiç uğraşmayin.

Kina günü sen organize et bir şekilde gorumcesine tuttur tepsiyi...bir şey derlerse...aaaa ne biliyim sizin adet böyle demistiniz bana da öyle yapmistiniz......dersin..icinde kalmaz

Bu sizin için önemliyse tam kına anında tepsiyi alıp tutmasını istediğiniz kişiye verin. Hala istemediğiniz kişi almaya çalışırsa yanlışlıkla tepsiyi düşürün. Ama çoook boş işler. Öncesinde kimseyle konuşmayın. Ne yapacaksanız o gün yapın. Mutlu kalın.Bu arada entrika duyguma sinir oldum.

Kızlar eşime bahsettim şok oldum davranışına.. Orda haklısın dedi, haksızlık yapılır sana adetse adettir arkandayım dedi. Ben şok! Sonra aynen diyip uzatmadım sustum, içimde mutluluktan volkanlar konfetiler patladı :)))

Geçmişle yaşamak ne tuhaf. Affedin, unutun yolunuza bakın. Neden bu hırs, belki kayınvalideniz kızının görümcesine tutturacak tepsiyi adettendir diye. Sizde kendinizi yediğinizle kalacaksınız. Daha belli değil kim ne yapacak, siz oturmuşsunuz plan yapıyorsunuz böyle mi desem, öylemi yapsam diye.
Bazen unutmak lazım, uzatmamak, belki affetmek ama bu yol yanlış bir yol bence.
O aileyle koskoca bir ömür var önünüzde, kendi kendinizi doldurmayın derim.

Ne güzel de yazmışsın. İnan bende çok istiyorum senin gibi düşünmek.. Unutmak, affetmek. Ama bir kına tepsiyle bitmiyor ki bana yaptıkları. Benim istediğim sadece eden bulsun. Madem o benim en güzel günlerimde böyle burnumdan getirdi, onun da gelsin. Ömrü boyunca o günlerde kalsın mutsuz olsun. Tıpkı benim psikolojimle oynadığı gibi, onunkiylede oynansın. Herhalde o zaman ben huzura ericem. Anca o zaman tamam unutabilirim artık diyebilicem..

O zaman da huzua ermezsin havale et geç Allah a şimdi eşinle mutlu musun ona bak hepimiz o dönemler sorun yaşadık kin tutsak bu işin sonu yok..

ne kına tepsisiymiş
görümcen tutmamış bile,tutmaya heves etmiş,ne kinmiş sende ki,ayrıca nedense bu kinin sadece görümcene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…