konu ve kaynakların dengeli ilerlemesi için ne yapabilirim tavsiye

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
arkadaşlar dersaneye gidiyorum ama aklım okadar karışıkki yeteri kadar kaynağım var, ama masaya oturunca beynim duruyor resmen hangi kaynaktan başlayacağımı nasıl ilerleyeceğime bi türlü karar veremiyorum en sonunda elime geçen kitabı işlediğmiz yere kadar çözüyorum, çözmeye çalışıyorum ama verim aldığımı düşünmüyorum içim hiç rahat değil hedefim çok iddialı kafam çok karışık lütfen fikirlerinizi paylaşın..

dershanede işlediğiniz konuları evde tekrar et iyice otursun sonra kolay soru bankasından çözmeye başla işlediğiniz konuya kadar sonra da daha zor sorular çözersin verim alamadığını düşünüyorsan konu iyice oturmamıştır hala zorluk çekiyorsan internetten video da izleyebilirsin :)

video izlemeye başlayacağım evet o iyi oluyor ya

Kitapların hepsini arka arkaya çözmene gerek yok bence, gel hangi konular işlendiyse tekrar et, eğer dersanede anlıyorsan zaten videoya gerek olduğunu düşünmüyorum, baktın denemelerde işlediğin ama oturmadığını gördüğün konular var onları açar izlersin, yoksa zaman kaybı olur senin için, dersane, mezun değilsen okul bir de video ee ne zaman soru çözeceksin ? Sonrasında 1 kitapla başla oradan işlediğiniz yerleri çöz, onda işlediğiniz yerler bitince diğer kitaba git, yoksa aynı zamanda üçgenler testlerinin hepsini çözüp bir daha bakmamış olacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…