• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu Silinmesi İle İlgili.

zavedime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2011
120
3
46
İstanbul
Sitede yaşanan sorunlar kısmında konu yada msj silinmesinin yasak olduğunu okudum. Msj silinmemesi, devamında gelen msjların anlaşılabilirliği açısından yerinde bir kural. Fakat açtığımız bir konuyu silemiyor olmamızı biraz anlamsız buldum. Herkes kendi ilgilendiği şeye göre konu açıyor çünkü. Kendi konusunu kapatmak istediğinde de kapatabilmeli bence..

Şimdi ' aynı konuyla ilgilenen yüzlerce kullanıcımız tekrar orda paylaşılanlardan yararlanmak isterse ' diye düşünebilirsiniz.. Ama o zaman o kişi kendisi konu açıp paylaşımlar alabilir zaten. Hem böylelikle herzaman daha güncel ve daha geçerli paylaşımlar olmuş olur.

Kısacası benim önerim kendi açtığımız konuları artık gereksiz bulduğumuzda fazlalık bulduğumuzda vs. silebilmemiz.. Sonuçta zaten sitede o kadar çok konu var ki.. Yığınlarca. Eğer bu uygulama getirilebilirse herkes için kolaylık olur. Yığılma yaşanmaz belki..

Olur mu olmaz mı diye yazabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.. :)

Merhaba,
açtığınız konuları silme yetkisi verilmesi uygun olmaz, size niye uygun olmadığını açıklamaya çalışayım, diyelim bir üye başka bir üyeyle çok kötü bir şekilde kavga etti, hırsını alamadı üyeye ithafen ağır söz ve tahriklerin olduğu bir konu açtı, ağzına geleni yazdı, her türlü kötü sözü yazdı çizdi ve site yönetimi müdahale edene kadar hooop konuyu sildi, 200 küsür bin üyeden hergün binlercesi online, aynı anda pek çok konu açılıyor, kötü amaçlar için açılmış konulara anında ve yerinde müdahale etmek gerekir, üyelere konuları silme yetkisi tanınırsa silinen konuda yazanlar hakkında bir delil kalmaz elimizde ve açan üyeye ceza vermemizede engel teşkil eder.
Bir diğer açıdanda ele alırsak siz konu açtınız, yorumlar aldınız, konunuz sayfalarca ilerledi, siz silmeye karar verdiğinizde size cevap veren üyelerin yazdıklarıda silinecek, onların emekleri ne olacak? Üyeler nasılsa açan silecek diye yorum yazmaktan kaçınacaklar

Son düzenleme:
Hiç böyle düşünmemiştim.. Ben kötü niyet sahibi biri olmadığımdan belki.. :)

Ben siteye yeni üye oldum sayılır. Ama çok beğendim siteyi her açıdan ve her gün girer oldum..

Sadece bu konu yoğunluğu durumunda karışıklıklar olabileceğini, diğer türlü site kullanımının daha kolaylaşabileceğini düşünerek sunduğum bir öneriydi.. Ama ilk örneğinizdeki gibi düşünmemiştim hiç :) haklısınız o tehlikeli bir durum. Maalesef her çeşit insan var..

Zaten eğer istekte bulunduğumuzda, uygun görüldüğünde siliniyorsa site yetkilileri tarafından, şahsen benim için yine bir problem olmaz gerçi. Açıkladığınız için de ayrıca teşekkür ederimHiç böyle düşünmemiştim.. Ben kötü niyet sahibi biri olmadığımdan belki.. :)

Ben siteye yeni üye oldum sayılır. Ama çok beğendim siteyi her açıdan ve her gün girer oldum..

Sadece bu konu yoğunluğu durumunda karışıklıklar olabileceğini, diğer türlü site kullanımının daha kolaylaşabileceğini düşünerek sunduğum bir öneriydi.. Ama ilk örneğinizdeki gibi düşünmemiştim hiç :) haklısınız o tehlikeli bir durum. Maalesef her çeşit insan var..

Zaten eğer istekte bulunduğumuzda, uygun görüldüğünde siliniyorsa site yetkilileri tarafından, şahsen benim için yine bir problem olmaz gerçi. Açıkladığınız için de ayrıca teşekkür ederim

Back