Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Konu saç olunca..

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

1var2yok

Bi bakıp çıkıcam
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
2.055
3.427
133
Saçın kesim zamanı gelmişse ne kullanırsak kullanalım düzgün gözükmüyor
Keratin ! bile herkeste aynı etkiye sahip değil 1 ay da 2 kez yaptırdım ona rağmen bişeye yaramadı
Düzenli olarak argan yağı kullanıyorum ancak onuda görüyorum ki aylarca kullanınca o da etkisini kaybediyor.
Hindistan cevizi yağına başladım 4 kez kullandım saçlarına iyi geldiğini düsünüyorum şimdilik büyük sonuç yok ama hacimli olmasını sağladı tavsiye ederim
Çam terebentin uzamasına yardımcı oluyor
eczanede satılan bi karışım ampül var o da dökülmelere çözüm diyebilirm

Son düzenleme:
Çam terebentin kesim bilgi mi? Nasıl kullanıyorsunuz? Ben de hindistan cevizi yağı kullanıyorum şu sıra işe yarıyo gibi. Ama krem sürmeyi unutmayın duşta setleştiriyo benim saçları. Bu ikisini yapıp bi de serum sürersem kuru saçlarım sağlıklı görünüyorlar.

Çam terebentin ağır bi yağ olduğu için şampuan içine bikac damla şeklinde koyun direk sulandırıyor benm saclarım geç uzuyor ve bunu kullandığım dönemde faydasını gördüm kullanan çoğu kişide bu sebepten dolayı alıyor
H.cevizi yağı sizde ne gibi etki gösterdi?

Benim saçlar çok kuru yani kırıkları kestirsem bile kuru olduğu için çabuk kırılıyor ve de en kötüsü kopmalar oluyor. Allahtan gür ki kopmalar yüzünden uzatmada sıkıntı yaşamıyorum. Hindistan cevizi yagı o kuruluk görünümünü aldı bende bi de dusta kremle desteklediğimde yumuşacık oluyo.

Kuruluk bende de oluyor zeytinyağı çok iyi geliyor onuda bi deneyin derim :)

valla çam terebentini benden +1 baya uzatıyor sacı gurlestırıyor

babbysi saçın için keratin kullanıp onun dahi yeterli olmadığını yazmışsın.bende doğal keratin kullandım aksine faydasını gördüm deneyimimi belirmek istedim tatlım.D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…