konu önemli lütfen yardımmm

birumut58

Yarabbi sen yardım et...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2018
1.792
1.893
63
eşimle ilişkiye girince belli bi süre sonra acayip yanmam oluyor ve ilişki bittikten sonrada devam ediyor gün içerisinde bile sızıyı hissediyorum daha önce böyle bişey yaşamadım. Geçen haftalarda idrar yollarında acayip şekilde enfeksiyon vardı kullandığım ilaçlar sonrasında enfeksiyondan kurtuldum şükür ve şimdide bu başladı. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?

Enfeksiyondan dolayıda yanma olabilir kuruluk yaptigi için

alttan muayene kısmı beni korkutuyor
Korkma inanki 30 saniyelik bir şey, ilk kadın doğum randevumda pat diye alttan muayene olmuştum çok korktum ama hiç bi acı ağrı ya da bi sorun olmadı. Mecburen yaptıracaksın zaten smear testi için de yılda bir muayene olman lazım. Sağlık bu ertelemeye gelmez

4 aylık evliyim gayet güzel geçen ilişkimiz vardı şimdi ne oldu anlamıyorum. durmadan dr a gidipte eşimide huzursuz etmekten endişeleniyorum

enfeksiyon, mantar, kuruluk nedenlerle yanma olabilir. doktora git zaman kaybetmeden belki çok başka bir nedeni vardır.

eşim rahatsız oluyor ne demek tabiki gidiceksin doktora öyle şeymi olur. herşeyi eşine söylemek zorunda da değilsin. kadınların özel durumları olabilir. doktora git....

eşim rahatsız oluyor ne demek tabiki gidiceksin doktora öyle şeymi olur. herşeyi eşine söylemek zorunda da değilsin. kadınların özel durumları olabilir. doktora git....

sende haklısın tabi

bende bebek yağı mı sürsem diye düşünüyordum. bebek yağı olur mu acaba. saf zeytin yağım yok çün ki
hayır bebek yağı sürme hatta oraya hiçbirşey sürülmez enfeksiyon riskini artırırsın sebamed genital böyle temizleyici jel al. nem dengesini düzenler oranın. o daha sağlıklı

hayır bebek yağı sürme hatta oraya hiçbirşey sürülmez enfeksiyon riskini artırırsın sebamed genital böyle temizleyici jel al. nem dengesini düzenler oranın. o daha sağlıklı

tamam canım çok teşekkür ederim çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…