Enfeksiyondan dolayıda yanma olabilir kuruluk yaptigi içineşimle ilişkiye girince belli bi süre sonra acayip yanmam oluyor ve ilişki bittikten sonrada devam ediyor gün içerisinde bile sızıyı hissediyorum daha önce böyle bişey yaşamadım. Geçen haftalarda idrar yollarında acayip şekilde enfeksiyon vardı kullandığım ilaçlar sonrasında enfeksiyondan kurtuldum şükür ve şimdide bu başladı. Konu hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olabilirmisiniz ?
Korkma inanki 30 saniyelik bir şey, ilk kadın doğum randevumda pat diye alttan muayene olmuştum çok korktum ama hiç bi acı ağrı ya da bi sorun olmadı. Mecburen yaptıracaksın zaten smear testi için de yılda bir muayene olman lazım. Sağlık bu ertelemeye gelmezalttan muayene kısmı beni korkutuyor
aslına bakarsan kuruluğumda hiç olmuyorEnfeksiyondan dolayıda yanma olabilir kuruluk yaptigi için
Korkma inanki 30 saniyelik bir şey, ilk kadın doğum randevumda pat diye alttan muayene olmuştum çok korktum ama hiç bi acı ağrı ya da bi sorun olmadı. Mecburen yaptıracaksın zaten smear testi için de yılda bir muayene olman lazım. Sağlık bu ertelemeye gelmez
Distan akıntı olsada içerde kuruluk oluyoaslına bakarsan kuruluğumda hiç olmuyor
enfeksiyon, mantar, kuruluk nedenlerle yanma olabilir. doktora git zaman kaybetmeden belki çok başka bir nedeni vardır.[/QU
o dr kısmı sıkıntı işte durmadan bişeyler çıkıyor ve her seferinde dr a gidiyorum eşimin rahatsız olduğunuda hissediyorum bu duruma
Distan akıntı olsada içerde kuruluk oluyo
şuanda bile hafif hafif hissediyorum sızıyı. korkuyordum ilişkiye girmektenAynen kuruluk yapiyo yanmayı çok fena
Ben doktoruma sordum o da zeytin yağıyla hafif afedersin giriş kısmına sur dedişuanda bile hafif hafif hissediyorum sızıyı. korkuyordum ilişkiye girmekten
Ben doktoruma sordum o da zeytin yağıyla hafif afedersin giriş kısmına sur dedi
eşim rahatsız oluyor ne demek tabiki gidiceksin doktora öyle şeymi olur. herşeyi eşine söylemek zorunda da değilsin. kadınların özel durumları olabilir. doktora git....
hayır bebek yağı sürme hatta oraya hiçbirşey sürülmez enfeksiyon riskini artırırsın sebamed genital böyle temizleyici jel al. nem dengesini düzenler oranın. o daha sağlıklıbende bebek yağı mı sürsem diye düşünüyordum. bebek yağı olur mu acaba. saf zeytin yağım yok çün ki
hayır bebek yağı sürme hatta oraya hiçbirşey sürülmez enfeksiyon riskini artırırsın sebamed genital böyle temizleyici jel al. nem dengesini düzenler oranın. o daha sağlıklı
Sen bilirsin ama yoksa da al bencebende bebek yağı mı sürsem diye düşünüyordum. bebek yağı olur mu acaba. saf zeytin yağım yok çün ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?