- 20 Kasım 2023
- 48
- 0
- Konu Sahibi astrofengia
ben bu forumu çok iyi bilmediğim için açtığımız konular silinebiliyor sanıyordum ama silinmiyormuş. son açtığım konuyu ailem görürse benim olduğumu anlarlar ve öncesindeki konuları da görürler ki bu benim için çok kötü olur aşırı katı bi ailem var hatta sadece son konu yüzünden bile beni evden atabilirler. eğer silinmediğini bilsem cidden yazmazdım. bu yüzden son konuyu tamamen silme için ne yapmam lazım? 2 kişiye mesaj attım ama dönüş yapmadılar yardımcı olanlara şimdiden Allah razı olsun
ailen nasıl görsün fbi mi ehehe yazan bazı ultra zeki kişilere ithafen, ailemle ilgili anlattığım olaylardan yola çıkarak evet bu biziz diyip anlayabilirler. e yazmasaydın o zaman diyecekler için de evet silinmediğini bilseydim yazmazdım zaten. eğer yardımcı değilseniz yorum da atmayın bi dünya sorunum var bir de sizinle uğraşamam
ailen nasıl görsün fbi mi ehehe yazan bazı ultra zeki kişilere ithafen, ailemle ilgili anlattığım olaylardan yola çıkarak evet bu biziz diyip anlayabilirler. e yazmasaydın o zaman diyecekler için de evet silinmediğini bilseydim yazmazdım zaten. eğer yardımcı değilseniz yorum da atmayın bi dünya sorunum var bir de sizinle uğraşamam
Son düzenleme: