• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu lazımmm

marcello

Saudade
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
1.534
1.006
248
Arkadaşlar hikaye yazmak istiyorum ama konu derdim var konu önerisinde bulunabilir misiniz?

Bence bu oyle konu bulamiyorum da ondan yazamiyorum, denilecek bir sey degil.
Hani hikaye yazma mecburiyetiniz olsa konu onerisi olabilir ama isteginiz varsa size en ilham verici yer ve zamanda tekrar deneyiniz :)

Mesela ben su an olum, aldatilma, aile sorunlari gibi konulari derinlemesine yazabilirim ama bu su anlik bir esintimden kaynaklaniyor.
Gunduze hicbir seyim kalmaz :)

Bol bol gozlem oneriyorum.
Kisilik tahlili, psikolojik tahlil, yer analizi gibi detaylara dikkat edin daima.
Zenginlestirir.

Bence bu oyle konu bulamiyorum da ondan yazamiyorum, denilecek bir sey degil.
Hani hikaye yazma mecburiyetiniz olsa konu onerisi olabilir ama isteginiz varsa size en ilham verici yer ve zamanda tekrar deneyiniz :)

Mesela ben su an olum, aldatilma, aile sorunlari gibi konulari derinlemesine yazabilirim ama bu su anlik bir esintimden kaynaklaniyor.
Gunduze hicbir seyim kalmaz :)

Bol bol gozlem oneriyorum.
Kisilik tahlili, psikolojik tahlil, yer analizi gibi detaylara dikkat edin daima.
Zenginlestirir.

İlham var, yazasım var bi tane yazdım ama çok beğenemedim ve etkileyici bir şey olmasını istiyorum o nedenle sordum öneriniz için teşekkür ederim :)

Cnm adamon biri ünlü bi saire gitmiş demişki çok güzl siir yazıyorum ama nokta virgül koyamıyorum ben yazayım siz noktalama isareti koyun, şair demiş kii ben noktalamayı koyayım git üstüne şiir yaz...:)

Sevdim bu fikri.. O zaman bol ayrılmalı, kavgalı, yer yer sanal içeriklerle dolu, aralarada kıskançlık.. ilginç şeyler çıkabilir yani :)
Aynen öyle :) Derinlere dal ama eskilerden efsane olmuş konular var bir ondan bir bundan kafanda şekillenir hikayen :)

Ay aklıma bu geldi kusura bakma :KK45:

images

Arkadaşlar hikaye yazmak istiyorum ama konu derdim var konu önerisinde bulunabilir misiniz?
Beğendiğiniz hikayelerin konularını kendinize temel alın. Aynı konulu hikayeler yazın. Bunun edebiyatta bir adı vardı sanki. Benim de hikaye yazma merakım vardı eskiden. Konularımı genelde okuduğum kitaplardan etkilenerek oluştururdum. Yarattığım karakterler de hayatımdaki insanlardan esintiler taşırdı.

burdan ala yer mi var konu bulmak için
kilitlenen bir kaç konuyu oku kafi :KK53:

Back