Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bu oyle konu bulamiyorum da ondan yazamiyorum, denilecek bir sey degil.
Hani hikaye yazma mecburiyetiniz olsa konu onerisi olabilir ama isteginiz varsa size en ilham verici yer ve zamanda tekrar deneyiniz :)
Mesela ben su an olum, aldatilma, aile sorunlari gibi konulari derinlemesine yazabilirim ama bu su anlik bir esintimden kaynaklaniyor.
Gunduze hicbir seyim kalmaz :)
Bol bol gozlem oneriyorum.
Kisilik tahlili, psikolojik tahlil, yer analizi gibi detaylara dikkat edin daima.
Zenginlestirir.
Burada yani forumda birbirinden enteresan konular var. Hepsini tek tek okuyun, süzün eleyin birleştirin. Hikaye konusu size...Arkadaşlar hikaye yazmak istiyorum ama konu derdim var konu önerisinde bulunabilir misiniz?
Burada yani forumda birbirinden enteresan konular var. Hepsini tek tek okuyun, süzün eleyin birleştirin. Hikaye konusu size...
Bu da oldukça güzel ama konusuzluk hakkında bir şey türetemem gibime geliyor :) Teşekkürler :)"Konusuzluk" üzerine yazın.
Yazmak öyle birşey çünkü. :)
Bu iyiydi :)Cnm adamon biri ünlü bi saire gitmiş demişki çok güzl siir yazıyorum ama nokta virgül koyamıyorum ben yazayım siz noktalama isareti koyun, şair demiş kii ben noktalamayı koyayım git üstüne şiir yaz...:)
Sevdim bu fikri.. O zaman bol ayrılmalı, kavgalı, yer yer sanal içeriklerle dolu, aralarada kıskançlık.. ilginç şeyler çıkabilir yani :)Burdaki köklü konuları oku,bol malzemoss yani![]()
Aynen öyle :) Derinlere dal ama eskilerden efsane olmuş konular var bir ondan bir bundan kafanda şekillenir hikayen :)Sevdim bu fikri.. O zaman bol ayrılmalı, kavgalı, yer yer sanal içeriklerle dolu, aralarada kıskançlık.. ilginç şeyler çıkabilir yani :)
Evet, bakalım.. ne çıkar bilemem :)Aynen öyle :) Derinlere dal ama eskilerden efsane olmuş konular var bir ondan bir bundan kafanda şekillenir hikayen :)
NedenEn sorulmayacak soruyu sormuşsun.
Erol sen mi geldin?En sorulmayacak soruyu sormuşsun.
hahaahaha yok canım ne kusuru :) gece gece güldürdünAy aklıma bu geldi kusura bakma
![]()
Beğendiğiniz hikayelerin konularını kendinize temel alın. Aynı konulu hikayeler yazın. Bunun edebiyatta bir adı vardı sanki. Benim de hikaye yazma merakım vardı eskiden. Konularımı genelde okuduğum kitaplardan etkilenerek oluştururdum. Yarattığım karakterler de hayatımdaki insanlardan esintiler taşırdı.Arkadaşlar hikaye yazmak istiyorum ama konu derdim var konu önerisinde bulunabilir misiniz?