• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Konu hakkında yardım eder misiniz ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

MaviSari

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2020
1.889
799
73
Kizlar birşey sorcam kan testi ve gebelik testi hepsi negatif dün kan verdim de de adet üç gün gecikti fakat en sin birlikteliğin üstünden 22 veya 25 gün geçmiş yumurtlama mayi takip etmiyorum çok stres yaptım için olsa şimdiye kadar çıkar di dimi yada bı 4 gün daha bekleyip öyle mi adet söktürücü kullanıyim yoksa şimdi iciyim mi aklım karıştı
Eşimde bı bilene sor dedi kime sorcami bilmedim için size sormak istedim

Kizlar birşey sorcam kan testi ve gebelik testi hepsi negatif dün kan verdim de de adet üç gün gecikti fakat en sin birlikteliğin üstünden 22 veya 25 gün geçmiş yumurtlama mayi takip etmiyorum çok stres yaptım için olsa şimdiye kadar çıkar di dimi yada bı 4 gün daha bekleyip öyle mi adet söktürücü kullanıyim yoksa şimdi iciyim mi aklım karıştı
Eşimde bı bilene sor dedi kime sorcami bilmedim için size sormak istedim
Adetten 10 gun gecmeden kullanmayın

Ondan sonra hiç birliktelik olmadı o yüzden sordum yakın zamanda olsa geç döllenme filan olabilir diye düşündüm ama dediniz gibi bekliyim bakalım teşekkür ederim
Ne olur nolmaz ben olsam korkardım yani :) bi de bana doktor demişti doktora gideceksen bile adetten 10 gün gectiyse gidicen diye

canım bence de bekleyip öyle kullan, hem belki kendisi gelir boşuna da ilaç kullanmamış olursun, hem de belki sonuçlarda çıkmamış sonradan yükselen çok kişi okumuştur.

Back
X