- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi ekinezyaaaa
iyi günler herkese. ben nisan ayında ameliyat oldum apandisitimin önceden patlaması sonucu iltihabın diğer organlarıma da sıçraması nedeniyle oldu ameliyat sadece iltihap alınacaktı ve kist vardı onlar alınacaktı. ama ameliyat sırasında iltihabın tüpüme de bulaştığını gördükleri için bir tüpümü de almışlar. aradan aylar geçti pek bir sıkıntım olmadı. normal de adetim falan düzenlidir ve ağrısız geçer. ameliyat sonrası doktora bir kez kontrole gittim. ama bu son bir aydır biraz tuhaflıklar hissediyorum abartıyor muyum bilmiyorum..
1- öncelikle ameliyat öncesinde yaşadığım ağrılar gibi ağrılarım başladı..
2- adetim aşırı ağrılı, normalden 2 gün uzun ve aşırı kanamayla devam ediyor hala..
3- kanla beraber pıhtı da geliyor bu normal ama daha önce hiç gelmeyen şekilde çok büyük parçalar düştü 2 gün önce..
bunlar normal mi değil mi bilmiyorum. her doktora gidişimde kendimi ameliyathane de bulduğum için de korkuyorum doktora gitmeden önce araştırmak istedim biraz ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir şeyler söyleyin bana..
1- öncelikle ameliyat öncesinde yaşadığım ağrılar gibi ağrılarım başladı..
2- adetim aşırı ağrılı, normalden 2 gün uzun ve aşırı kanamayla devam ediyor hala..
3- kanla beraber pıhtı da geliyor bu normal ama daha önce hiç gelmeyen şekilde çok büyük parçalar düştü 2 gün önce..
bunlar normal mi değil mi bilmiyorum. her doktora gidişimde kendimi ameliyathane de bulduğum için de korkuyorum doktora gitmeden önce araştırmak istedim biraz ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bir şeyler söyleyin bana..