• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konu bazligi

16 yaş öncesinde ailenin izni olsa da evlenemez diye biliyorum, babası zorla mı evlendircek? Polisi arasanız veya kızınızla gitseniz şiddet görüyorsunuz zaten.

evliyim 47 yasindayim esim kizima imam nikahi yaptiricak yarin daha o kuzum benim 14 yasinda hukumetimize sesleniyorum cumhurbaslanim neolur yardim edin faceye de yazdim sidet goruyorum ben katlanirim elifimi korusun devletimiz guzellerguzelibenimkizimhaketmiyor okula gidicek daha
Empati yapıyorum
Şu durumda olsam güzellergüzeliben diye nick alıp girip buraya konu açmam.
Akli melekelerinizi kullanın polisi arayın :KK66:

Konu içeriği silinmiş Mune Mune

Alıntı yapan var allahtan.Öyle bakıyorum yoksa noluyor diye.

Derhal polisi arıyorsunuz konu sahibesi.Burda çözüm bulacağınızı sanmıyorsunuz heralde.

Gerçekliğinizden de şüpheliyim gerçi.Az önce başka konuda bir üyeye laf yetiştirirken hiç kızını düşünen bir anne gibi değildiniz.

Konu içeriği silinmiş Mune Mune

Alıntı yapan var allahtan.Öyle bakıyorum yoksa noluyor diye.

Derhal polisi arıyorsunuz konu sahibesi.Burda çözüm bulacağınızı sanmıyorsunuz heralde.

Gerçekliğinizden de şüpheliyim gerçi.Az önce başka konuda bir üyeye laf yetiştirirken hiç kızını düşünen bir anne gibi değildiniz.
Fake canım
Başka konuda yardırıyor kendisi

Soyle bir konu acarak dalga gecince eline ne gecti eyyy fake hesap?
Yazdiklarin birgun basina gelsin diyecegim agir olacak!!
Ama biliyorsun o hikayeyi hani yalanci çoban..oku onu olurmu?

Back
X