konu ,başlığıyla ne alaka !!!
ne diyeyim ,Allah başka dert vermesin
Haklı haksız bi tarafa. Benim aklıma daha yaşına basmamış kızım geldi. Gecenin bir yarısı mızırdanıp uyanması uyandırması oyun oynaması benle babasıyla. Yada iki yudum su istemesi Babasını uyandırıp. O doğduğundan beri sabahın nurunda uyanIrım. Daha kendi başıma uyandığımı bilmem. Bir yada iki. Hatırlatayım dedim
Peki neden
her hafta sonu aynı şey
Evi toplu görmek istiyordur o kadar büyük bi sorun göremedim ne var bunda
Kötü bir şey demiyor ki annen kızmasın diye topla biraz diyor. Bence düşünceli bir baba
evi kim dağıtmış
Sorun burda başlıyor annem asla kızmaz evi çöp götürsün isterse :)
Beni rahatsız eden sabah uyan kızım kahvaltı yapın sonrada evi bir toplayı ver dese canım fena
Söylemek var söylemek var işte /:
Beni kaldırması gerekmiyordu ki
Hem kendisi evde :/
Desin boşverin kalkın iki toparlayın geri yatın ne olacakki. Karşı çıksanız babanızın kalbi kırılacak günlerce üzüntü içinde olunacak. Bi saatinizi alırmı ki diğer türlü.Annem kaldırsa birşey demem ama yataktan kalk hemen evi topla demesi garip
:/
Olsun canım hoş gör. Çok şükür annen baban hayatta. Böyle şeylere takilma
:) sende o evde yaşamıyor musun hayatım? güzellik uykun yarım saatliğine bölünü versin uykucuğun :)) erkekler düzen işinden pek anlamıyolar bi kadın eli şart eşitlik falan hikaye kabul edelim hiç bi erkek bi kadın kadar iyi düzen sağlayamıyor, evi dağıtmadan oturun demiş haklı anneniz geç gelecek o halde görse sinirleri bozulcak kadıncağınız eee çöplükte yaşamıyorsunuz, bayram temizliği de yapmayacaksanız yarım saat sürer toplamak sonra uykunuzu uyurdunuz
Desin boşverin kalkın iki toparlayın geri yatın ne olacakki. Karşı çıksanız babanızın kalbi kırılacak günlerce üzüntü içinde olunacak. Bi saatinizi alırmı ki diğer türlü.