Konu babacığım

Acquaa

Y❀
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2010
4.633
3.819
Konuyu kısaca anlatmak gerekirse,
2 gündür uykusuz ve yorgun olduğum için dün uyumuşum o sırada babam geldi başıma hadi uyan evi topla
annen gelecek kızar yoksa falan diyerek beni yatağımdan etti ki uykumu alamadım. Keçi inadım tuttu toplamadım. Bugünde stajdan geldim arıyor sürekli dünden kızgınım birazda telefonu açar açmaz annen geç gelecek evi dağıtmayın sakın ha diye emir veriyor. Ben sinir olmamakta haksız mıyım ?

konu ,başlığıyla ne alaka !!!
ne diyeyim ,Allah başka dert vermesin

Haklı haksız bi tarafa. Benim aklıma daha yaşına basmamış kızım geldi. Gecenin bir yarısı mızırdanıp uyanması uyandırması oyun oynaması benle babasıyla. Yada iki yudum su istemesi Babasını uyandırıp. O doğduğundan beri sabahın nurunda uyanIrım. Daha kendi başıma uyandığımı bilmem. Bir yada iki.

Son düzenleme:

Annem kaldırsa birşey demem ama yataktan kalk hemen evi topla demesi garip
:/

Kötü bir şey demiyor ki annen kızmasın diye topla biraz diyor. Bence düşünceli bir baba

Sorun burda başlıyor annem asla kızmaz evi çöp götürsün isterse :)
Beni rahatsız eden sabah uyan kızım kahvaltı yapın sonrada evi bir toplayı ver dese canım fena
Söylemek var söylemek var işte /:

Sorun burda başlıyor annem asla kızmaz evi çöp götürsün isterse :)
Beni rahatsız eden sabah uyan kızım kahvaltı yapın sonrada evi bir toplayı ver dese canım fena
Söylemek var söylemek var işte /:

Olsun canım hoş gör. Çok şükür annen baban hayatta. Böyle şeylere takilma

Beni kaldırması gerekmiyordu ki
Hem kendisi evde :/

:) sende o evde yaşamıyor musun hayatım? güzellik uykun yarım saatliğine bölünü versin uykucuğun :)) erkekler düzen işinden pek anlamıyolar bi kadın eli şart eşitlik falan hikaye kabul edelim hiç bi erkek bi kadın kadar iyi düzen sağlayamıyor, evi dağıtmadan oturun demiş haklı anneniz geç gelecek o halde görse sinirleri bozulcak kadıncağınız eee çöplükte yaşamıyorsunuz, bayram temizliği de yapmayacaksanız yarım saat sürer toplamak sonra uykunuzu uyurdunuz

Annem kaldırsa birşey demem ama yataktan kalk hemen evi topla demesi garip
:/
Desin boşverin kalkın iki toparlayın geri yatın ne olacakki. Karşı çıksanız babanızın kalbi kırılacak günlerce üzüntü içinde olunacak. Bi saatinizi alırmı ki diğer türlü.

Resmen güldüm yaaa tövbeee.... Valla ben daha çok babanız kaldırıp evi topla diyince tamam diyip kalkıp toplamicak kadar rahat olabilmenize şaşırdım.Babanıza kızmanız için resmen bi sebep yok.Benim babam evi topla dicek ben kalkıp toplamicam? aslfjşsdfhs Herşeyden öönce saygıdan kalkarım hemen.Ne demek inat yaa ben şok

Olsun canım hoş gör. Çok şükür annen baban hayatta. Böyle şeylere takilma

Orasıda öyle aslında ama bu konulara acayip sinir oluyorum bile bile üzerime geliyorlar :/

Canım sabah 5.30 da kalkıyorum bırakta bir pazarım olsun :) Ayrıca benden daha güzel yapıyor bunada emin olabilirsin bizimki ev işlerinde master yapmış mesleği temizlik olunca :)) ayrıca uyanınca geri yatamıyorum böylede bir huyum var :/

Desin boşverin kalkın iki toparlayın geri yatın ne olacakki. Karşı çıksanız babanızın kalbi kırılacak günlerce üzüntü içinde olunacak. Bi saatinizi alırmı ki diğer türlü.

Onda kalp olsa neyse

Ben anlamadin, sadece uykusuzmussun evi toplamamissin baban kizmis, ertesi gunku olayi anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…