konu adet düzensizliği arkadaşlar akil verinnnnn

Tuba3510

E hayat gel şaşırt artık beniiiiiii :/
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
499
245
48
30
Kizlar ablalarim selam ben tubaa adet gecikmesi duzensizligi yasiyorum 18 yasindayimm bekarim.. baya baya kafama takiyorum artik en son ramazann bayrammda oldum 27 temmuz 3 ağustos da bitti daha olmadim acayip sislik var rahatsiz oluyorum cokk hastaneue gittim kadin ultrosonla bakti bisey yokmuş kist falan sukur RABBBIME bide evlenince gecer dedi ablalarim yardim lütfen fikirlerinizi merak ediyorum ne yapayimmmm???

Kan tahlili yapıldı mı peki.

Hayir abla ,daha önceki seneler de yaptirdim. Bu gittiğimde doktor idran tahlili ve kan tahlili istemedi ama cok stress yapiyorum bundan kaynaklanir mi sizce?

Hayir abla ,daha önceki seneler de yaptirdim. Bu gittiğimde doktor idran tahlili ve kan tahlili istemedi ama cok stress yapiyorum bundan kaynaklanir mi sizce?

kuzum pekçok nedeni olabilir bunun. başka bir doktora gitmeni tavsiye diyorum çünkü normalde doktorunun birkaç test istemesi gerekiyordu senden. evlenince geçmiyor bazı sorunlar. mesela konu hormon artışı veya eksikliğiyse cinsel ilişkiyle bir ilgisi olmuyor. eğer çok yakın zamanda adet gördüysen doktor üzerinde durmamış olabilir. en az 2 yıldır adet görüyorsan birkaç damla kan vermen verecek bitanem :)

Tesekkkur ederim ablacim baska bir doktora gideyim bari baya zaman gecti olmadim hala
u

canım bunun nedenleri farklı olabilir ama senin yaşın için normal şeyler bunlar.. kadınların genelinin adet düzensizliği 25 yaşından sonra düzeliyor. Bunun dışında sende kendine dikkat et, kendini takip et.. bu regli takvimlerinden birisini kullan.. bak bakalım nasıl bir düzensizlik var..

Tesekkkur ederim, aaaa oyle mi 25 yaştan sonra mi düzeliyor. Cok ilginc.... ben korkuyorum ama surekli duzensiz abla ya , doktora gittim stres kilo artışı azalisi olabilir dedi su doktorlarda kesin bir şey söylemiyorlar artik.

olsa bi dert olmasa bi dert kadın milleti olarak ne zor işimiz

gustos72, post: 37158719, member: 145543"]olsa bi dert olmasa bi dert kadın milleti olarak ne zor işimiz[/QUOTE]
Gercekten doğru :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…