Kontrol ve Doğum için Bayrampaşa çevresinde özel hastane

parisparis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
87
2
Arkadaşlar ilk kez hamile kaldım. Çok heycanlıyım. Bana lütfen tavsiye edeceğiniz hastane varmı. Fatih, Gaziosmanpaşa, Esenler olabilir. Bir kez devlet hastanesine gittim hamileliğimi teyit ettirmek için. Doktor çok tuhaf bi adamdı. Yarın tekrar çağırdı kan testi gibi bişey için. Ama devlette devam etmek istemiyorum. Tecrübelerinizi bekliyorum. Özelliklede doğum anında iyi davranan insanlar çok önemli benim için.:CüvCüv:

ben de bayrampaşa da oturuyorum ama doktor iiçin bahçelievlere gidiyorum. Hizmet hastanesine gidiyorum. tavsiye ederim doktorum Meltem Hanım çok memnunum biraz yol sorun oluyor ama değer yani. yine de sen bilirsin. Bizim akrabalar esenler hayat hasanesinde doğum yaptılar hem hizmet hastanesine göre ucuz hemde odaları oldukça büyük. kolay doğumlar diliyorum hepimize :)

saol cnm tavsiyeni dikkate alıcam.
o hastaneyi önünden geçerken farkettim geçenlerde. baltalimanına benzettim bi an.
hoş bi yere benziyor.

ben de bayrampaşa da oturuyorum ama doktor iiçin bahçelievlere gidiyorum. Hizmet hastanesine gidiyorum. tavsiye ederim doktorum Meltem Hanım çok memnunum biraz yol sorun oluyor ama değer yani. yine de sen bilirsin. Bizim akrabalar esenler hayat hasanesinde doğum yaptılar hem hizmet hastanesine göre ucuz hemde odaları oldukça büyük. kolay doğumlar diliyorum hepimize :)

teşekkürler cnm. hayat hastanesini bende duydum. artık bi karar vermek zorundayım. :CüvCüv:

canım ben avcılarda oturuyorum ama bayrampaşaya kontrole geliyorum özel bayrampaşa hastanesinde selma hanım var 3 ay felan olmuş başlayalı ama çok ilgili bi bayan tandık vasıtasyla ben gittim hastane çok lüks felan değil ama doktorum çok ilgili yaklaşık 3 aydır gidyorum çok memnunum tavsiye ederim sana hiç terddüt etmeden

FEYZAE yazdıklarını yenı okudum bende 4 aylık hamileyim senın doktoruna yanı Selma hanıma gıdıyorum en basından berı bende memnunum. Birilerinde bu hastane ve doktor hakkında ıyı seyler duymak bana dahada guven verdı cunku benım de tedırgın oldugum zamanlar oluyo özellıkle doğum hakkında nasıldır ne kadar sterildir ve ebe ler nasıl davranıyodur cok merak edıyorum senın bı bılgın varsa paylasırsan sevınırım...vereliniortakvereliniortak

X