Kontrol sorunu

Ayni dert bendede var.bende alttan kontrol istemiyorum.ama evli olanlara alttan bakiyorlar.ustten bakmak yeterli degilmi ya.

Ayni dert bendede var.bende alttan kontrol istemiyorum.ama evli olanlara alttan bakiyorlar.ustten bakmak yeterli degilmi ya.
Ben evliyim ama bgn ilk kez gittigm
Kontrolde alttan bakmadilar. Gerci ben bakacak diye kendimi hazirlanistim Eger bakilmasi gereken bi durum varsa kacis yok tabi ama
Bana sadce ultrasonla bakarak kist olmadgni soyledi

Ben 6,5 yillik evliyim.5 ay once vajinismusu yenebildim.simdi cocuk istiyorum.adetim duzensiz.vajiyi yenmeden once bir kere doktora gittim.usten ultrosonla bakti birsey yok dedi sadece hafif yumurta tembelligin var dedi.daha erken olabilir amacevremdekiler 7 yildir cocugum olmuyor saniyor

Kızlar ben kadın dogum uzmanına gitmek istemiyrum alttan muayene olmak istemiyorum fakat kistten şüpheleniyorum sizce ne yapmalıyım..
AA cnm ben hayatimda muayene olmadan rahim filmi cekildim hem korkuyordum hemde normal olarak utaniyordum doktorlar zaten aliskinlar bu durumlara bence alttan muayene gerekiyorsa kesinlikle yaptir geciktirme sagligin icin tabi:)

Yapılcak bırsey yok canım buna alıscaz Ben her defasında utana utana gıdıyorum cuma gunu gıttım daha doktr oyle bı muayne ettıkı ben kendımden tıksındım kadın vajınada koku var mı dıye bıle kontrl ettı ve sunu anladım kı erkek doktrlar bu kadr ıyı muayne edemıyr sanırım onlarda cekınıyor yada benm gııtgım erkek doktr oyle ıdı

Kızlar ben kadın dogum uzmanına gitmek istemiyrum alttan muayene olmak istemiyorum fakat kistten şüpheleniyorum sizce ne yapmalıyım..
sakin oyle dusunme biz kadinlar nelere gogus geriyoruz guvluyuz bende korktum ama mecburuz saglik bu hem korkunun ustune gidilmeli kacamazsin en sagliklisi alttan muyane karindan kist net gozukmez zaten yok der daha kotu sonuclar acar ben hala kasiyorum muayenede ama napalim mecburuz iste gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…