• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kontrol seansları!! :(

melxx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2010
78
1
48
İstanbul
Kızlar ben koltuk altıma lazere başladım pakete başlayacaktım bitiş garantiili 8 seansmış ama pakette kontrol yok dediler normal tek tek gidersem kontrol varmış. Böyle bişey duydunuz mu hiç kampayalı paketlerin hepsinde mi olmuyor kontrol??

ara seanslar paket programlarda da oluyor benim bildiğim kadarıyla;benim ki 8 seans +2 ara seans şeklinde sunuldu tabi daha fazla ara seans alanlarda vardır.

bitirme garantili diye bir şey olamaz tamamiyle kandırmaca KESİN diye bir şey kimse veremez bu bilimsel olarak ıspatlanmış kişiden kişiye değişir etki tepki durumları bu yüden herşeyden önce uygulama yaptıracağınız teknoloji ve cihaz markası çok önemli ben tecrübelendim artık yıllardır uyduruk paket seansları uyduruk cihazlarla bitmedi son olarak uzun araştırma sonrasında soprano ütüleme epilasyon lazer ile yaptırdım şahsen mutluyum etkisi inanılmaz google a yazarsan zaten ordan birsürü şey çıkıyor araştır iyice derim. kolay gelsin

seans araları normalde 2ay oluyor ama sen paket aldığın için ayda 1 gidersin. genellikle paket alınca olmuyor kontrol seansı ama sen yine de parayı vermediysen başka yerlere de git

zaten tüm parayı peşin almaları insanı mahvediyor geri de dönemiyorsun.her yerden bir şey duyuyorsun ve moral alt üst oluyor.Millet öyle anlatmış ki sanki lazerden kimse fayda görmeyecekmiş gibi gelmeye başlıyor sonra 2000 tlyi ne diye bitmeyecek hatta daha da gür çıkacak kıllara yatırdım diye ikinci bir moral bozukluğu yaşıyorsun bakalım görecez sonucu umarım iyi olur.

arkdşlar benım 24 gun oldu dıode sopranoyla lazer yaptırdım ama halen tüylerde bi dökülme olmadı kontroldede sadece yuzume lazer yaptı yenıden vucuduma yapmadı:( 24 gunde dokulmesmı ya kontroldede vucuda yapması gerekmıomudu?

arkdşlar benım 24 gun oldu dıode sopranoyla lazer yaptırdım ama halen tüylerde bi dökülme olmadı kontroldede sadece yuzume lazer yaptı yenıden vucuduma yapmadı:( 24 gunde dokulmesmı ya kontroldede vucuda yapması gerekmıomudu?

canm söylediğn diode alexmi oluyor acaba. jel sürdülermi yaparken?
ben alexle tek seansa gittim şimdilik 1 hafta sonra dkülmeler baslamıstı.yarın
kontrol seansım var ve yaptıgı yerlerden gececek tekrar
normalde öyle olması gerekir bi konuş bence yada baska biyer seç kendine.

arkadaşlar ben de yüzüme lazer yaptırıyorum ve kontrol seanslarında sadece yüzümde eğer atış yapılırken atlanmış bölgeler varsa yapıyorlar. yani bir kaç tüye 1 ya da 2 atış yapıyorlar toplamda. bu bana çok saçma geldi. sizin de öyle mi oluyor yoksa ben bu konuda bilgisiz olduğumdan dolayı kandırılıyor muyum anlayamadım? :(

arkadaşlar ben de yüzüme lazer yaptırıyorum ve kontrol seanslarında sadece yüzümde eğer atış yapılırken atlanmış bölgeler varsa yapıyorlar. yani bir kaç tüye 1 ya da 2 atış yapıyorlar toplamda. bu bana çok saçma geldi. sizin de öyle mi oluyor yoksa ben bu konuda bilgisiz olduğumdan dolayı kandırılıyor muyum anlayamadım? :(

Yanlış bir şey yapmıyorlar.Rahat olun.

Ütüleme ve alex lazerlerde atlama olasılığı çok yüksek,dolayısıyla dökülmeyen yerlere tekrar atış yapmaları normal.

Back