Kontrol hapı

sedanurs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
2
0
1
26
merabalar ben nerdeyse 1 senedir regl olmuyorum ilk başlarda cok umursamadım evlenince tedavi görmeye başladım 3 aydır doğum kontrol hapı kullanıyorum ve neyseki regl olmaya başladım inşallah düzene girer fakat aşırı derecede kilo aldırdı ilaclar beni 72 kiloyken suan 85 kilo oldum ve veremıyorum boyumda kısa 1.55 bazı düşüncesizler bu durumumla dalga geciyorlar cok rahatsızım tavsiye edebileceğiniz diye olsun diyetisyen olsun ne yapabilirim lütfen tavsiyelerinize ihtiyaçım var

Evet o ilaçlar vücutta ödem yaptığı için kilo almanız gayet normal hiç canınızı sıkmayın önceliğiniz regliniz düzene girsin kilo alınır da verilir de ama hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum online diyet istiyorsanız diyetisyen baran varan ı tavsiye edebilirim sayfasını incelerseniz instagramdan fikir sahibi olabilirsiniz bir de diyetpark eyüp turan sayfasına bakın onun online tedavisi var mı bilmiyorum ama isterseniz sorabilirsiniz :) herşey gönlünüzce olsun

Tavsiyeleriniz ve güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum aydın da yaşıyorum instagramdan baran varan kişisine bakıcam tekrar teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…