- 25 Mart 2012
- 681
- 1.639
- 113
- Konu Sahibi Princess of Mars
-
Eve gelir gelmez çıkarıyorum ve hiç gözümde lensle uyumuyorum.Ben de kullandığım dönemde ciddi anlamda acemiydim.Akşama doğru hafif kuruluk hissi vardı evet.Hijyen konusunda neler yapıyorsunuz siz?
Konu benim icin de oldukca yararli oldu. Ben de sunu sormak istiyorum: Renkli lenslerin numarali olani var mi?
Satıcı ne derse desin lensinizi günlük çıkarırsanız pek problemle karşılaşmazsınız.
Gözlüğe göre daha rahat, ama numarası mı tam uygun değil bilmiyorum gözlük kadar net görüş sağlamıyor benimkiler.
En güzel yanı da güneş gözlüğü kullanabilmek.
Satıcı ne derse desin lensinizi günlük çıkarırsanız pek problemle karşılaşmazsınız.
Gözlüğe göre daha rahat, ama numarası mı tam uygun değil bilmiyorum gözlük kadar net görüş sağlamıyor benimkiler.
En güzel yanı da güneş gözlüğü kullanabilmek.
Evet canım numaralı renkliler var :)
Tekerlekten sonraki en büyük icat bence.Dünyam aydınlandı. Elimi yıkayıp takip cikariyorum hijyen konusunda. Geceleri uyurken cikariyorum dinlenmesı için. En ağır makyajı yapıyorum sorun yaşamadım. Acuvé marka lens kullanıyorum. 1 ay kullanıp atıyorum. Solüsyon da bio True çok memnunum.
Peki, hangi rengin yuzumuze gittigini gormek icin deneme gibi bir sansimiz yoktur, degil mi? Ne cikarsa bahtimiza misali...
Bende astıgmad var kontak lens dıl bu arada numarlı dıe gecıo kontaak numrssz ben kulnıyorum her hastne yazmııyor lens bu arada zatn doktor uygun bulrsa yazıo benım lensle dusdu numaram memunum sıkıntısı yok sadece normlıne gore numaralısı pahalı devlt karsılmıor bırdeMerhaba arkadaşlarım,sonunda bu siteye üye olabildim.Konum eğer yanlış taraftaysa affola...
Kontakt lens kullanmak istiyorum.Kullananınız var mı tecrübesi olan,bilen?
Çünkü gözlük gerçek anlamda bezdirdi beni...
Doktoruma danışacağım elbette ama zararlı falan diye birkaç yazı okumuştum fakat bunun yanında dünyayı full hd görmek gibi yararı olduğunu da biliyoruz...
Dedim ya göz sonuçta riske gelmez...
Daha önce kısa süre için kullanmıştım fakat şuan yine cesaret edemedim...
Var mı deneyimli olanlar bu konuda?Gerçekten durumum vahim artık.Uzmanlardan duydum artık tecrübelilerden duymak istiyorum.
Kocaman sevgi dolu akşam olsun sizlere,tecrübesi olanlar yazsın lütfen...
Denme sansn pek yok ama bazı yerlrde denme goz rengn ne normalı ona gore anltyolar cok koyuysa acık tonlar al mesela benm gozum sıyah yanı koyu kahve acık yesıl kulnuodum elegans clour markadı tonları var ama cok damarlı bosenlop okundu gıbı yazdım bırde mu marka var kendı gozn gıbı duryor ark var kısmetse yazdrmda doktor bunu alcmBende astıgmad var kontak lens dıl bu arada numarlı dıe gecıo kontaak numrssz ben kulnıyorum her hastne yazmııyor lens bu arada zatn doktor uygun bulrsa yazıo benım lensle dusdu numaram memunum sıkıntısı yok sadece normlıne gore numaralısı pahalı devlt karsılmıor bırde
Bende astıgmad var kontak lens dıl bu arada numarlı dıe gecıo kontaak numrssz ben kulnıyorum her hastne yazmııyor lens bu arada zatn doktor uygun bulrsa yazıo benım lensle dusdu numaram memunum sıkıntısı yok sadece normlıne gore numaralısı pahalı devlt karsılmıor bırde
Het astıgmata vermyolr ıste test yapyolr goz numrasına gore yazıolr benm lensm 1 yılktı 4 kutu seklundeb ben 200 cıvarna alnıstm sonucta devlt nıe karslmax kı kutusu 50 tl gubıydı doktorun yazdı marka albılyosn goze gorr verıokr kulnmına dıkt etnn laxım cok hıjynk olması gerek losyonn fln su reklmdakını kulandm fena deıl pekFiyatları ne gibi olabiliyor mesela?
Torik lens mi kullanıyorsunuz?Bebde hem astigmat hem miyop var
Het astıgmata vermyolr ıste test yapyolr goz numrasına gore yazıolr benm lensm 1 yılktı 4 kutu seklundeb ben 200 cıvarna alnıstm sonucta devlt nıe karslmax kı kutusu 50 tl gubıydı doktorun yazdı marka albılyosn goze gorr verıokr kulnmına dıkt etnn laxım cok hıjynk olması gerek losyonn fln su reklmdakını kulandm fena deıl pek
Rahat mı?Sorunla karşılaştınıztabı 2 gozunde belı bır rakamm ulasması laxım 1 gecmesydı sanrm bılmyorum tam sımdı 2 yıldr kulnyorum bırde her hastne yazmıo ankaradayımnkoru da muayne olmustm ozelde sonra yenımahalle devlete lens yazdı unı hastnerı ve ozel yazıo kısaca dıer hasnlr yazmıor sanrm
Merhaba arkadaşlarım,sonunda bu siteye üye olabildim.Konum eğer yanlış taraftaysa affola...
Kontakt lens kullanmak istiyorum.Kullananınız var mı tecrübesi olan,bilen?
Çünkü gözlük gerçek anlamda bezdirdi beni...
Doktoruma danışacağım elbette ama zararlı falan diye birkaç yazı okumuştum fakat bunun yanında dünyayı full hd görmek gibi yararı olduğunu da biliyoruz...
Dedim ya göz sonuçta riske gelmez...
Daha önce kısa süre için kullanmıştım fakat şuan yine cesaret edemedim...
Var mı deneyimli olanlar bu konuda?Gerçekten durumum vahim artık.Uzmanlardan duydum artık tecrübelilerden duymak istiyorum.
Kocaman sevgi dolu akşam olsun sizlere,tecrübesi olanlar yazsın lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?