Kontakt lens

Ben de kullandığım dönemde ciddi anlamda acemiydim.Akşama doğru hafif kuruluk hissi vardı evet.Hijyen konusunda neler yapıyorsunuz siz?
Eve gelir gelmez çıkarıyorum ve hiç gözümde lensle uyumuyorum.
Ayrı bir havlu kullanıyorum ben elimi kurulamak için. Daha da hassas davranıp kağıt havlu kullanabilirsiniz tabi ki.
Bu arada benim göz bebeklerim biraz büyük olduğu için sadece bir markada bana uygun lens bulabildim. Öyle olmasa oksijen geçirgenliği daha fazla olan bir ürün kullanırdım. Dolayısıyla batma hissi daha az olurdu.
Sizin böyle bir imkanınız varsa oksijen geçirgenliği fazla olan bir lens kullanın.

Tekerlekten sonraki en büyük icat bence.Dünyam aydınlandı. Elimi yıkayıp takip cikariyorum hijyen konusunda. Geceleri uyurken cikariyorum dinlenmesı için. En ağır makyajı yapıyorum sorun yaşamadım. Acuvé marka lens kullanıyorum. 1 ay kullanıp atıyorum. Solüsyon da bio True çok memnunum.

Konu benim icin de oldukca yararli oldu. Ben de sunu sormak istiyorum: Renkli lenslerin numarali olani var mi?

Ben de bir dönem kullandım

Ama kağıt havlu ya da yeni alınmış havlu değil yıllanmış eski bir havlu kullandım

Mutfak için olan bezlerden alıp kullanan da varmış beyaz havlu gibi tabak silme bezi

Kağıt havlunun lifleri ele yapışıp benim gözümü rahatsız ediyor evdeki havlular da yeni ve tüylü idi eski bir havlu edinip sadece onunla kurulardım

Satıcı ne derse desin lensinizi günlük çıkarırsanız pek problemle karşılaşmazsınız.

Gözlüğe göre daha rahat, ama numarası mı tam uygun değil bilmiyorum gözlük kadar net görüş sağlamıyor benimkiler.

En güzel yanı da güneş gözlüğü kullanabilmek.

Gerçekten güneş gözlüğünü adamakıllı hiç kullanamadım..Milyonlarca insan kontakt lens kullanıyo ama eksisiyle ama artısıyla.Nedense tüm eksileri beni bulcak diye kullanamıyorum ben de

Aynen öyle,zaten uyurken bir yere bakma ihtiyacımız yok.

Kullananlar da öyle söylüyorlar...Ben de kısa bir dönem kullandım ama tekrar dönemiyorum lense sırf eksi yönleri yüzünden...Çok fazla bilmek derinine inmek zarar
Benimde dünyam aydınlanmıştı ..
Çokiyi bilirim o hissi ah aghh

Bende astıgmad var kontak lens dıl bu arada numarlı dıe gecıo kontaak numrssz ben kulnıyorum her hastne yazmııyor lens bu arada zatn doktor uygun bulrsa yazıo benım lensle dusdu numaram memunum sıkıntısı yok sadece normlıne gore numaralısı pahalı devlt karsılmıor bırde

Denme sansn pek yok ama bazı yerlrde denme goz rengn ne normalı ona gore anltyolar cok koyuysa acık tonlar al mesela benm gozum sıyah yanı koyu kahve acık yesıl kulnuodum elegans clour markadı tonları var ama cok damarlı bosenlop okundu gıbı yazdım bırde mu marka var kendı gozn gıbı duryor ark var kısmetse yazdrmda doktor bunu alcm

Fiyatları ne gibi olabiliyor mesela?
Torik lens mi kullanıyorsunuz?Bebde hem astigmat hem miyop var

Fiyatları ne gibi olabiliyor mesela?
Torik lens mi kullanıyorsunuz?Bebde hem astigmat hem miyop var
Het astıgmata vermyolr ıste test yapyolr goz numrasına gore yazıolr benm lensm 1 yılktı 4 kutu seklundeb ben 200 cıvarna alnıstm sonucta devlt nıe karslmax kı kutusu 50 tl gubıydı doktorun yazdı marka albılyosn goze gorr verıokr kulnmına dıkt etnn laxım cok hıjynk olması gerek losyonn fln su reklmdakını kulandm fena deıl pek

Rahat mı?Sorunla karşılaştınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…