konsol takımlarınız kaç paraya aldınız yada gerekli mi ?

farahnihal

pamuk kızımm
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
1.662
276
198
...Vitrin ve konsol takımı ne kadar almak istemesemde anneme söz geçiremiyorum? o yüzden alabildiğimin en kibarını alcam...kristal takımı almaktan vazgeçirdim annemi çay seti ve sadece şampanya bardağı alcam gümüşlük için ...yalnız 2 samdan 2 küllük şekerlik vs vs altın sarısı simli incilerle süslü takım aldım bunlardan vitrine de koyarım diye düşünüyorum doğrumu yapıyorum fikir kızlarrrrrrrrrr aynı model dükkanın birinde 600 ben 300 e aldım.resimdeki model değil kızlar içinde o resimdekilerden var,evde resim çekip eklerim bir gün inşallahhhhhhh,yemek masası almaktada kararsızım

Eklentiler

• $CAMTA%~1.webp
    $CAMTA%~1.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 1.052
Son düzenleyen: Moderatör:
bene vitrinde durması için güze bişey
çk sık kristal takımları vardır canım bak bence..vtrini bütünleştirir bence.

Vitrin ve konsol takımı ne kadar almak istemesemde anneme söz geçiremiyorum? o yüzden alabildiğimin en kibarını alcam...kristal takımı almaktan vazgeçirdim annemi çay seti ve sadece şampanya bardağı alcam gümüşlük için ...yalnız 2 samdan 2 küllük şekerlik vs vs altın sarısı simli incilerle süslü takım aldım bunlardan vitrine de koyarım diye düşünüyorum doğrumu yapıyorum fikir kızlarrrrrrrrrr aynı model dükkanın birinde 600 ben 300 e aldım.resimdeki model değil kızlar içinde o resimdekilerden var,evde resim çekip eklerim bir gün inşallahhhhhhh,yemek masası almaktada kararsızım

Canım sen evinimi ayırıyorsun, çünkü bir mesajında bende evliliğimin en başında çok sıkılıyordum.
Herşeye ağlıyordum, kendimi örgüye vermiştim demişsin.
Diğerinde kayınvalidemle otursammı gibi birşey, birinde yeni sözlendim kafam allak bullak oldu yahu :27::27::27:

Yani evini ayırıyorsan az çok çevrende gözlemlemişsindir.

Takıma gelince tercih meselesi ben şahsen vitrine bardak koymasan daha hoş aksesuarlar alsan derim ama....
Şimdi odanın rengine uygun kullanılan aksesuarlar çok moda.
Birde 600 falan çok ciddi rakamlar bunlar sende araştırarak alıyorsun buda çok güzell...
Yoksa eksikler zor tamamlanır....
Yemek masası almakta kararsızım demişsin. Bence almalısın o cici tabaklarınla güzel ( romantik ) sofralar hazırlarsın... :69:

Canım sen evinimi ayırıyorsun, çünkü bir mesajında bende evliliğimin en başında çok sıkılıyordum.
Herşeye ağlıyordum, kendimi örgüye vermiştim demişsin.
Diğerinde kayınvalidemle otursammı gibi birşey, birinde yeni sözlendim kafam allak bullak oldu yahu :27::27::27:

Yani evini ayırıyorsan az çok çevrende gözlemlemişsindir.

Takıma gelince tercih meselesi ben şahsen vitrine bardak koymasan daha hoş aksesuarlar alsan derim ama....
Şimdi odanın rengine uygun kullanılan aksesuarlar çok moda.
Birde 600 falan çok ciddi rakamlar bunlar sende araştırarak alıyorsun buda çok güzell...
Yoksa eksikler zor tamamlanır....
Yemek masası almakta kararsızım demişsin. Bence almalısın o cici tabaklarınla güzel ( romantik ) sofralar hazırlarsın... :69:

arkadaşımın hesabını kullanıyorum nişanlım izin vermiyo benim hesap almama ee benimde fikirlere ihtiyacım var o yüzden yani arkadasımda 2 yıllık evli :1:sezon da gel yine 300 e vermem dedi satıcı, 600 den asagı bir tek yerde buldum düşün yani aynı ürünü hemde....çay takımı alayım vitrine bir takımda sampanya bardağı birde aldığım bu konsol takımından koyayım diyorum,,bir sürü bardak görünce gümüşlükte bğuluyorum ben:1:

arkadaşımın hesabını kullanıyorum nişanlım izin vermiyo benim hesap almama ee benimde fikirlere ihtiyacım var o yüzden yani arkadasımda 2 yıllık evli :1:sezon da gel yine 300 e vermem dedi satıcı, 600 den asagı bir tek yerde buldum düşün yani aynı ürünü hemde....çay takımı alayım vitrine bir takımda sampanya bardağı birde aldığım bu konsol takımından koyayım diyorum,,bir sürü bardak görünce gümüşlükte bğuluyorum ben:1:

Nışanlının nerden haberi olacak, herşeyi söylemeyin yahu şunlara:1:

Bu arada mobilyaların seçildikten sonra bakmalısın böyle takımlara, seçimin beyaz bir mobilya ise bu tarz şeyler gitmez eğerki koyu renkli mobilyaysa olabilir..

misafir odamı taşlı koltuklar klasik bir model almayı istiyorum,oturma odamda ise spor dekoratif süsler :) doğrumu yanlış mı yapıyorum bilmiyorum

Back
X