Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şu ana kadar konserine gittiğiniz sanatçılar kimler arkadaşlar ? Ben başlayayım : Emre aydın, ebru gündeş, yıldız tilbe, kıraç, murat kekilli, mustafa ceceli, ferhat göçer, tarkan, manga, gökhan özen... Bunlar hatırlayabildiklerim
en son nilüfer konserine gittim harbiyede. biricik eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesiydi ve tek kelimeyle muhteşemdiiiii nilüfer. bir insan hiç mi yorulmaz, sesinde en ufak bir kısılma hiç mi olmaz. maşallah niüfere. gecenin geç saatlerine kadar söyledi hatta konser bittiği halde bidaha tezahuratları üzerine yeniden sahneye çıktı. çok güzel bir konserdi.
Emre Aydın, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Nev, Kıraç, Sertap Erener, ve en son Tarkan.. Tarkan'ın sahnesi ışıklar vs çok güzel ...Ama Sertap Erener'in performansı harika