Konserine gittiğiniz sanatçılar ?

D U R U

Elif Duru 🌼 Ayça 🌜
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2013
16.949
4.096
Şu ana kadar konserine gittiğiniz sanatçılar kimler arkadaşlar ?
Ben başlayayım : Emre aydın, ebru gündeş, yıldız tilbe, kıraç, murat kekilli, mustafa ceceli, ferhat göçer, tarkan, manga, gökhan özen...
Bunlar hatırlayabildiklerim :KK16:

Emre Aydın, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Ceza, Sıla, Haluk Levent, Soner Sarıkabadayı, Kurban, Yeni Türkü, Zakkum, Malt, Şanışer & Sokrat ST, Gülşen, Murat Dalkılıç, Demet Akalın, Athena, Karmate, Ozzy Osbourne, Şevval Sam.

Her telden çalmışım. :KK37:

Geldiklerinde fırsatım olmadı pek gitmeye.
Manga ve Tarkan konserine gitmiştim birkaç yıl önce

Haluk Levent
Atiye
Ebru Gündeş
Kenan Doğulu
Emre Aydın
Murat Dalkılıç
Atiye
Göksel
Grup 84
Murat Boz
Hadise
Hande Yener

şimdilik bunlar geldi aklıma :KK52::KK52:

en son nilüfer konserine gittim harbiyede. biricik eşimin bana evlilik yıldönümü hediyesiydi ve tek kelimeyle muhteşemdiiiii nilüfer. bir insan hiç mi yorulmaz, sesinde en ufak bir kısılma hiç mi olmaz. maşallah niüfere. gecenin geç saatlerine kadar söyledi hatta konser bittiği halde bidaha tezahuratları üzerine yeniden sahneye çıktı. çok güzel bir konserdi.

bülent ortaçgil, haluk levent, zuhal olcay, acilservis, pillibebek, kesmeşeker, duman, sertab erener, nil karaibrahimgil, ceylan ertem, ezginin günlüğü, hüsnü arkan, kardeş türküler, mor ve ötesi, yaşar kurt, zakkum, luxus

Sezen Aksu, Sibel Can, Yıldız Tilbe, Hülya Avşar, Kenan Doğulu, Mustafa Sandal, Serdar Ortaç, Demet Akalın, Hepsi v.s.

Gülben Ergen , Yaşar, Şebnem Ferah, Hayko Cepkin, Teoman, Teneke, Ogün Sanlısoy, Haluk Levent, Ajda Pekkan, Badem, Aylin Aslım, Gripin, Çilekeş, Cem Adrian,Manga, Gece Yolcuları, Mabel Matiz, Kıraç ...

En son gittigim Fazil Say, öncekilerini saymiyorum bile...coookkk güzeldi ...

Emre Aydın, Şebnem Ferah, Kenan Doğulu, Nev, Kıraç, Sertap Erener, ve en son Tarkan..
Tarkan'ın sahnesi ışıklar vs çok güzel ...Ama Sertap Erener'in performansı harika

Il Divo -Metallica-Guns N Roses-Scorpions-Bryan Adams
Tarkan-Haluk lLevnt-Sezen Aksu-Sertap Erener-Ata Demirer-Teoman-Seksendört-Kıraç-Fazıl Say

sertap erener,sibel can.ibrahim tatlıses,ferhat göçer,kıraç,hülya avşar,serdar ortaç,bülent ersoy,mazhar ,fuat,özkan,nilüfer, tarkan aklıma gelmeyenlerde var..ama en çok kimin sahnesi derseniz

SİBEL CAN,İBRAHİM TATLISES,BÜLENT ERSOY,SERDAR ORTAÇ ,TARKAN tek geçerim :)))

Çok konser gezdim bi minik serçeye hayranım birde yıldız tilbeye..

X