Saç Kesim Şekilleri Konser için saç modeli :)

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Ozgebym

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
326
23
318
Ankara
Arkadaşlar meraba..
benim iki hafta sonra konserim var okulumuzun sanat gecesinde ve onun için sizden saç modeli önerisi istiycem...gece mavisi upuzun bi elbisemiz var kolları askılı gibi karpuz kola benziyor göğsün altından gümüş kemer geçiyor iki tane pilesi var ve bol penye gibi kumaşı sizce bu elbiseye nasıl bi model yakışır,saçlarımın iki katı var en uzunu arkadan südyen hizamda ve uçları 5 cm sarı üst tarafı kumral ve 17 yaşındayım..maşadan çok sıkıldığım için değişik fikirlerinizi istiyorum şimdiden teşekkür ederim..

bilemiyorum ki canım dağınık topuz olabilir şöyle yaşına uygun bi şey :26:

Olabilir..şimdi aklıma şu alına takılan taçlar var ya onlar takıldı böyle lüle lüle yaptırıp gümüş renginde bi taç hoş olabilir gibi geldi ama taçları nereden bulabilceğimi bilmiyorum malesef..

assecorize da var canım ... pardon biraz reklam oldu ama ben bir tek orda bulabildim çünkü bende çok seviyorum onları taylor swift de çok takıyor orda buldum işte aldım bir sürü

Eminönünde De Çok Çeşit Var Bol Bol..
Seç Bğen Al

arkadaşlar bana yardım edebilcek olan yok mu ? şöyle wag maşalı veya tostlu ilginç bi topuz yaptırmayı düşünmeyi başladım böyle kabartılmış bi tarafı farklı bi tarafı farklı.. fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardım edin..

canım sitede bu bölümde fransız saç örgüsü adıyla açılmış bir konu var..gayet rahat ve güzel bir model hem de değişik ona bir göz atabilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…