• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konser bileti?Volkswagen Arena?

cerri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2014
71
30
28
Öncelikle buraya açmam konuyu abes karşılanırsa bi şey diyemem bana da abes geldi ama benim sabahtan beri de derdim bu kızmayın :KK45:Ya ben şimdi çocukluk arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak çok sevdiği bi grubun konser biletini almak istiyorum.Her neyse yeni akıl ettiğim için sahne önü vs tükenmiş durumda zaten Biletix'in sitesinde.Tribün ise avantajlı dönemde şu an ama en köşede kalan ve -tamamen tahmini yorumum- sahneyi zor gören yerden bilet veriyor.Ama sahne düzeninde bahsettiğim iki blok dışında üç blok daha var uzak , en arka ama sahneye karşıdan bakıyor o üç blok.Anlamadığım nokta avantajlı dönemden sonrası için mi satılacak acaba o bloklar?Yani öyleyse bekleyip bi yirmi otuz lira fazla verip ordan alırım.Ama biletler biter ya da böyle tahmin ettiğim gibi değildir uygulama diye emin de olamadım.Yani Biletix'in bu avantajlı dönem formatını bilen varsa bi yorum yaparsa çok makbule geçer.Ya da Volkswagen Arena da bir etkinliğe gitmiş olan varsa koltuk tribün seçiminde vs yorum yapabilirse bal kaymak olur :KK45:

Etkinlikte şu oluyor bu arada. ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back