muzurtilki Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 6.238 15.575 4 Şubat 2015 Konu Sahibi muzurtilki #21 EVET KIZLAR GARFIELD HAZIR BEN DE HAZIRIM 1 DK İÇİNDE BAŞLAYIP 25 DAKİKA ÇALIŞIYORUM 25 DK SONRA GELDİĞİMDE BURADA OLURSANIZ KONUŞURUZ HEPİNİZİ ÖPTÜM
EVET KIZLAR GARFIELD HAZIR BEN DE HAZIRIM 1 DK İÇİNDE BAŞLAYIP 25 DAKİKA ÇALIŞIYORUM 25 DK SONRA GELDİĞİMDE BURADA OLURSANIZ KONUŞURUZ HEPİNİZİ ÖPTÜM
muzurtilki Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 18 Kasım 2014 6.238 15.575 4 Şubat 2015 Konu Sahibi muzurtilki #22 Carmellie .!.: Umarım hoşunuza gider ve işinize yarar. Android cihaz kullanıyorsanız "clockwork tomato" adlı uygulamayla beraber başlamanızı tavsiye ederim, denediklerim arasında en iyisi o idi. Genişletmek için tıkla... evet! şimdilik işe yaradı ilk 7 dk takıldım sonraki 18 dk kesintisiz çalıştım çok teşekkür ederim jenesuisquunechanson , uygulamaya devam edeceğim
Carmellie .!.: Umarım hoşunuza gider ve işinize yarar. Android cihaz kullanıyorsanız "clockwork tomato" adlı uygulamayla beraber başlamanızı tavsiye ederim, denediklerim arasında en iyisi o idi. Genişletmek için tıkla... evet! şimdilik işe yaradı ilk 7 dk takıldım sonraki 18 dk kesintisiz çalıştım çok teşekkür ederim jenesuisquunechanson , uygulamaya devam edeceğim
jenesuisquunechanson Guru Kayıtlı Üye 28 Haziran 2010 1.014 424 4 Şubat 2015 Konu Sahibi muzurtilki #23 muzurtilki .!.: evet! şimdilik işe yaradı ilk 7 dk takıldım sonraki 18 dk kesintisiz çalıştım çok teşekkür ederim jenesuisquunechanson , uygulamaya devam edeceğim Genişletmek için tıkla... İşe yaradığına sevindim
muzurtilki .!.: evet! şimdilik işe yaradı ilk 7 dk takıldım sonraki 18 dk kesintisiz çalıştım çok teşekkür ederim jenesuisquunechanson , uygulamaya devam edeceğim Genişletmek için tıkla... İşe yaradığına sevindim