- 18 Mart 2013
- 3.805
- 12.270
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
Kizlar merhabalar yine buna benzer bir konu acmistim ama tekrar icimi dokmek icin aciyorum. Tavsiye ne verilebilir bilmiyorum baska anlatacak kimsem yok. Su an ofisteyim eskisi gibi full calismaya basladik. Ama benim zaten dogal halimde inanilmaz bir konsantrasyon sorunum var ve oda arkadaslarim is geregi bir suru telefon gorusmesi yapmaya basladilar isleri birilerini arayip sisteme bilgi girmek yani ve milletce telefonda bagirarak konusmak gibi bir ozellikleri oldugundan sessiz olur musun dedigimde ne dedigimi anlamiyorlar. Muzik filan dinlerdim belki ama gecen hafta kulakligimi kaybettim ve bulundugum yerde kulaklik satan bir dukkan yok. Su an elimdeki is full konsantrasyon gerektiriyor ve ofiste baska gidip calisabilecegim bir oda yok, zaten olsa da calismam muhtemelen, cep telefonumdan unlulerin instagramina bakarim veya kk'da yeni konu acilmis mi diye sayfayi yenilerim. Neden bu kadar verimsizim anlamiyorum.
Agustosta 1 aylik bir izin aldim Turkiye'ye donmek icin ve ucusum iptal oldu 1 Eylule sarkti. Ucutan 5 gun once sehirdisina cikip bir klinikte korona testi yaptirmam gerekiyor ama aksi gibi agustosun son haftasina seminer koydular cunku nedenmis benim donusume erteleyemezlermis ve oncesinde de korona var diye devlet izin vermiyordu ve en uygunu benim gidecegim haftayi bulmuslar yaparsin diyorlar. Butun hafta kim sunum yapacak tabi ki ben! Korona testi icin gittigimde 1 gunluk baska bir arkadasima devretmem lazim devredecegim arkadasim 8 aylik hamile ve o sunumu yapabilecek yeterlilikte biri de degil ve baska devredebilecegim biri yok! Ama benim yine de gitmem lazim ve gidicem artik napalim. Cunku artik yeter yani 1 senedir izne bile gidemedim. Her seyden herkesten nefret ediyorum sinir krizi gecirmek istiyorum bu strese dayanamaz oldum.
Agustosta 1 aylik bir izin aldim Turkiye'ye donmek icin ve ucusum iptal oldu 1 Eylule sarkti. Ucutan 5 gun once sehirdisina cikip bir klinikte korona testi yaptirmam gerekiyor ama aksi gibi agustosun son haftasina seminer koydular cunku nedenmis benim donusume erteleyemezlermis ve oncesinde de korona var diye devlet izin vermiyordu ve en uygunu benim gidecegim haftayi bulmuslar yaparsin diyorlar. Butun hafta kim sunum yapacak tabi ki ben! Korona testi icin gittigimde 1 gunluk baska bir arkadasima devretmem lazim devredecegim arkadasim 8 aylik hamile ve o sunumu yapabilecek yeterlilikte biri de degil ve baska devredebilecegim biri yok! Ama benim yine de gitmem lazim ve gidicem artik napalim. Cunku artik yeter yani 1 senedir izne bile gidemedim. Her seyden herkesten nefret ediyorum sinir krizi gecirmek istiyorum bu strese dayanamaz oldum.