• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konka ameliyati ve kemik alma ameliyati oldum bakarmisinz

Dlanpyrz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2019
206
46
48
26
Kizlar bugün 4.cu gunum cok rahatsızlanıyorum 4 gündür agriyir burnumun içi sisme morarma olmadi hicbir şekilde ama acisi cok surekli tikali nefes alamiyorum tamponlari p.tesi cikatacak aci olurmu o zamn rahat nefes alirmiyim acaba ameliyat olanlar lutfen yardimci olabilirmi

Bende iki ameliyatı birlikte oldum artı estetik benimde ilk gün içi yanmıştı ağrı olmuştu sonra damardan parol vermişlerdi geçmişti evde de arvales kullanıyordum hiç olmadı bidaha tamponlarda hiç acımadı rahatlıyor insan çıkınca 😄

Bende iki ameliyatı birlikte oldum artı estetik benimde ilk gün içi yanmıştı ağrı olmuştu sonra damardan parol vermişlerdi geçmişti evde de arvales kullanıyordum hiç olmadı bidaha tamponlarda hiç acımadı rahatlıyor insan çıkınca 😄
Ayy benmki sızım sızım sızlıyor benm estetik degil canm estetik olanlari acimamasi sebebi 1 yila kadr burun uclari uyuşuk olmasıdır aslinda yani öyle biliyorum ilk gün cok iyiydm sanraki gun beter oldum bu kadr zor olacagini tahmin edemedin tamponum dolmuş nefes almakta güçlük çekiyorum ciksrsada rahat nefes alsam artik bende
Cevabin icin ayrica tskr ederim

Ayy benmki sızım sızım sızlıyor benm estetik degil canm estetik olanlari acimamasi sebebi 1 yila kadr burun uclari uyuşuk olmasıdır aslinda yani öyle biliyorum ilk gün cok iyiydm sanraki gun beter oldum bu kadr zor olacagini tahmin edemedin tamponum dolmuş nefes almakta güçlük çekiyorum ciksrsada rahat nefes alsam artik bende
Cevabin icin ayrica tskr ederi
Gerçekten her şey 1.hafta sonunda bitiyor ağrı sızı şişlik kalmaz ama konka yakıldığı için tampon çıkınca aynı gün içinde biraz şişiyor tekrar iyileştikçe yaralar yavaş yavaş açılıyor hava kanalları

Back