Sibelcim öyle düşünme,pnömokok zatüre menejit ortakulak ihtihabı ve sünizüt hastalıklarına karşı 5 yıl bebelerimizi koruyor. Normalde çok pahalı olan bu aşıyı devlet aşı takvimine aldı. Sana herhangi bir külfeti olmayacak sadece Efe yi sağlık ocağına götüreceksin birde kazandıklarını düşün. Efe nin sağlığını düşün.
- Zehracım,Elifcim rica ederim canlarım, bence önce arayın gitmeden bazıları hayır yok diyorlarmış.
ben özellikle bizim mahallenin sağlık ocağını arayıp sordum üst kat komşumuz var orda.Bana ne çabuk haberin oldu bize dün akşam yazı geldi dedi. Ondan okeyini aldıkdan sonra sizlerle gönül rahatlığıyla paylaşmak istedim.
Arkadaşlar,
Bu sabah kızım için ilk dozunu yaptırdık ikinci doz için iki ay sonra gelin dediler. ve sağlık ocağında ücretsiz yaptırdık. Eğer bu haberin yanlışlık yapı olsaydı yapmazlardı.
Bazı Sağlık ocakları kabul etmiyorlar yok öyle bir kampanya felan diyorlar, günahları boyunlarına.
Araştırın peşini bırakmayın devletin ücretsiz vurduğu aşıya para vermeyin.
Bilgilerinize. ve Sevgilerimle.
arkadaşlar ii sağlık müdürlüğünü aradım bana aşıyı çocuk druna yazdırırsam devletin karşıladığını ve sağlık ocağında vurdurabileceğimi söylediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?