Öncelikle geçmiş olsun dilerim,aynı süreçlerden bende geçtim. Sağ akciğer komple kist olarak göründü doktorlar akciğer dokusunu göremiyorlardi çok sancılı dönemdi, kayseride bir perinatoloji Dr gittim bu çocuk bunla doğacak asla geçmez dedi
Sonra adanada bir perinatoloji Dr gittim fikir almak için simdiye kadar böyle 25 civarında hasta takip ettiğini ve hiç biri kötü sonuçlanması dedi ,bir kaç tanesinin dogum sonrasi ameliyat olduğunu onlarında planlı ameliyat oldukların söyledi.bununda güzel sonuçlanacak bir gebelik olduğunu düşünüyorum dedi.Herseyden önce moral verdi ben tabi çok kapsamlı araştırmalar kim bu ameliyatı iyi yapıyor falan maddi manevi tüm hazırlıklarımı yaptım ,nasıl sonuçlanacak bilmiyorum çünkü.ilerleyen aylarda kistler önce iki loba sonra tek loba geriledi, 35.hafta kontrolünde hiç birsey kalmadı,normalde kistleri bende görüyordum o gün ultrasonda bakınca bi şey göremedim galiba sağlam akciğer diye düşündüm ama tün kistlerin kaybolduğunu doktorum söyledi inanamadım.Normalde kapsamlı bir ilde kapsamlı bir hastanede dogum yapmam gerekiyordu ama bu sonuç doğrultusunda doktorum istediğin yerde doğumu yapabilirsin sıkıntı yok dedi,zannetmem ama çok doku arası küçük birey kaldıysa onu tomografi gösterir dedi.oglum doğdu dogum hanede doktorlara anlattım dogum sonrası oğlumu getirmediler yanıma 8_10 saat arası yoğun bakımda gözlemlediler, akciğer grafiği takip falan sonra hiç bir sıkıntı yok diye getirdiler oğlumu.simdi 7 yaşında ilkokul birde, zaman zaman hastalandı akciğer grafiği çekildi herhangi bir sorun gözükmedi bir kaç çocuk Dr iler görüştüm solunumsal sıkıntısını yoksa tomografi gerek yok radyasyon almasına dediler durum bundan ibaret çok şükür Rabbım lütfen endişe etmeyin ,ama takiplerinizi güzel yerde yaptırın, çok geçmiş olsun