Kondisyon bisikleti ???

kartanesi3

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
2
0
Normal kilodayım. Amacım kilo vermek değil, sağlıklı ve daha dinç bir vücut. Bir arkadaş Dynamic R 210 eliptik kondisyon bisikletini önerdi. Başka bir arkadaşta özellikle bisiklette oturak kısmının geniş ve yumuşak olmasına bakın, yoksa rahat edemezsiniz demişti. Bu konuda tecrübeli olanlardan öneri bekliyorum. Dynamic R 210 nasıl ?

Merhaba öncelikle kondisyon cihazı satın alırken mutlaka voit markası satın almaya özen gösterin.Çünkü diğer markalarda emin olun çok problemler yaşarsınız.
Size bu noktada Voit LC-310 (Voit Lc-310 Mekanik Seleli Eliptik Bisiklet - Kargo ve Kurulum cretsiz, Fiyat, zellikleri ve Ucuzu) modelini önerebilirim.Sizin sormuş olduğunuz modelin aynısı.Bu bisiklette seleyi ayarlayabiliyorsunuz.Yani bisikletin selesini sizin en rahat kullanabileceğiniz oturma konumuna getirebiliyorsunuz.

Bakmış olduğunuz bisiklet ve size önermiş olduğum bisiklet eliptik bisiklet olduğundan dolayı ayaktada kullanabiliyorsunuz.Ayakta kullanım yaptığınız zaman oturma gereksinimi çok fazla gerek olmayacak.Eliptik bisikletin kullanım amacı genellikle ayakta kullanıma yönelik olduğundan dolayı oturmada hissedeceğiniz sıkıntıları çok fazla yaşamayacaksınızdır.

Eğer ben illaki oturduğum yerden bisiklet kullanarak sağlıklı bir yaşam için spor yapmak istiyorum derseniz size yatay bisiklet önerebilirim.Bu bisikletlerde hem oturma yeri açısından hemde sırtınızı yaslayabileceğiniz dayanağı sayesinde daha rahat bir bisiklet deneyimi yaşayabilirsiniz.Yatay bisiklet önermemi isterseniz Voit Harvard 2 (Voit Harvard II Yatay Kondisyon Bisikleti - Kargo ve Kurulum cretsiz, Fiyat, zellikleri ve Ucuzu) modelini önerebilirim.

Eliptik bisiklet hakkında daha fazla bilgi için Eliptik Bisiklet Bilgilendirme Bloğuna Hoşgeldiniz... incelemenizi tavsiye ederim.karar vermede size faydası olacağını düşünüyorum.

X