• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koncan'lk diye bir ey kt :)

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
evet hanımlar genellikle belli deniz kenarlarında tatil yapan,bir şenzlonku 50.bin liraya kiralayan.her magazin ekibi geldiğinde çeşit çeşit bikini-mayo defilesi yapan ve bu bayanların nerden geldiği ve nasıl meşhur olduğunu anlayamadığım ve adlarının ikoncan diye adlandırıldığı bu yeni akımı siz nasıl buluyorsunuz????:sm_confused:

evet hanımlar genellikle belli deniz kenarlarında tatil yapan,bir şenzlonku 50.bin liraya kiralayan.her magazin ekibi geldiğinde çeşit çeşit bikini-mayo defilesi yapan ve bu bayanların nerden geldiği ve nasıl meşhur olduğunu anlayamadığım ve adlarının ikoncan diye adlandırıldığı bu yeni akımı siz nasıl buluyorsunuz????:sm_confused:

sonradan görme sosyete bozuntusu olarak biliyorum şakkıdışakkıdı

sonradan görme sosyete bozuntusu olarak biliyorum şakkıdışakkıdı

bende aynı şeyi düşünüyorum 100yüz sengözlerimebaksanab

demet akalın bir röpörtajında bu ikoncanlar için nedübelirsiz kadınlar dedi :roflol:delikafadulden

aşırı zengin kocası yada sevgilisi olan, gösteriş meraklısı,genç kadınlara ikoncan denir.:S.for example:
eda taşpınar,ıvana sert........sevgilileri bu kadar zengin olmasa bu kadınların adını kim duyar yada konuşurdu...
demette benim gibi biraz patavatsız ama hakkaten neuduğu belrsiz lafı tam oturmuş..

bende aynı şeyi düşünüyorum 100yüz sengözlerimebaksanab

demet akalın bir röpörtajında bu ikoncanlar için nedübelirsiz kadınlar dedi :roflol:delikafadulden

kesinlikle doğru alkisalkisalkis
ya baba parası,ya koca,yada sevgili parasıyla hava atan.insanlara tepeden bakan sonradan görmeler...

kızlar inanın geçen hafta bir magazinde ilk kez gördüm.
şok geçirdim :1shok: bu ne yaaa böyle dedim.
takmışlar takıştırmışlar.o halle denize girilmez heralde
denizin kaldırma kuvveti hak getire kaldırırmı o kadar bileziği takıyı demiri havayı civayı :roflol::roflol:

pek tv izlemediğimden benim de haberim yoktu.
bu haftasonu gördüm.
günde 5 bikiniyle falan cıkıyorlarmış meydana..

garip..
hatta yazık..
para ve güzellikten başka derdi olmayan insanlar..

Sonradan görme, hatta hiç görmemiş insanlar!!!:dilcikar:
Avcı-toplayıcı toplumların giydiği kıyafetleri çıkarıp moda diye yutturan cinslerden, ne oldum delisi insanlar!!!:olmaz:
Allah akıl fikir versin!!!

ikoncanmı diyorlarmış ona . magazin izlemediğim için farketmemişim.
boş insanlarda denebilirdi,tabii..yada idiotlar....

ikoncanmı diyorlarmış ona . magazin izlemediğim için farketmemişim.
boş insanlarda denebilirdi,tabii..yada idiotlar....

bende yeni duydum :roflol::roflol:
bence parazit yada asalak daha uygun olur
başkalarının parasıyla geçinip ortaya çıktıklarına göre kendileri bi nevi parazit oluyorlar bana göre -tatlicadiarzu-

kızlar inanın geçen hafta bir magazinde ilk kez gördüm.
şok geçirdim :1shok: bu ne yaaa böyle dedim.
takmışlar takıştırmışlar.o halle denize girilmez heralde
denizin kaldırma kuvveti hak getire kaldırırmı o kadar bileziği takıyı demiri havayı civayı :roflol::roflol:

vereliniortak alkisalkisalkisalkisalkisalkisşimdi izninle gülmek istiyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

toplumu peşlerinden sürükleyecek ne yapıyor ki bunlar?abuk subuk ucubik kıyafetler giyince hatta giyinmeyince kanaat önderi falanmı oldular?
birşeymi icat ettiler.?.vatan kurtarmak için kendilerini ateşemi attılar?düşünce suçu yüzünden hapsemi düştüler?
neyin mücdelesini veriyorlar?
o eda taşpınar dediğin kadın bütün güneş altında kırış kırış buruş buruş..güneşin bütün zararlı ışınlarını bünyesinde soğurduğu için millete birşey kalmıyor..bak tek faydası bu olabilir...hangisi suratına bakılacak gibi?
birde alt-orta sınıfta olup bunlar gibilerini gören yeni nesil hayatta mücadele vermeden köşeyi dönme derdinde..artık adammı dolandırırlar-zengin adamları ayartıp metres i olurlar...amaçlarına ulaşşınlarda her yol mübah...

O paralarla daha ornek olan seyler yapsalar kotu mu olur ki ne ?
ben gormedim ama kesin kendini begenen mufettlerdir :D

süreyya yalçın, eda taşpınar

parayla gösterişten başka bişey değil çok sevimssiz duruyolar....

deniz kenarında 10 kilo takıyla dolaşıyolar seyyar kuyumcu gibi.....:roflol:

sadece gülüyorum onlara ben.....:delphin:

bana da verse biri öyle para çok diil şöyle 1 ay yatsam şezlong da kalksam şezlong da. nası dinlenirim ama ne güzel olur. valla boş insanlar filan ama özenmiyo değilim ne güzel hayat onlara güzel.

Yeni duydum bu ikoncan işini.
Ben de ikonnur olayım madem.
Denize giriyorlar mıymış takılarla,yapılı saçlarla filan onu merak ettim CADIARZU

bu kadar aç insan varken yaptıkları apaçık görgüsüzlükk

o makyajsız çirkin yüzlerini saklamaya çalışan,kocaman gözlüklerini alıp kafalarında kırmak istiyorum...

genç kızlara da kötü örnek oluyorlar...

iki parmak bikinileriyle tv karşısına çıkıp röportaj veriyorlar ya bişey diyemicemm

Back