- 19 Ağustos 2014
- 24
- 9
- 16
- Konu Sahibi karb0nm0n0ksit
Kizlar ben istanbulda yasamiyorum fakat iyi ve bilindik cogu doktorlar istanbulda oldugu icin istanbulda bi devlet hastanesinde goguslerimi buyutmek istiyorum suan ogrenciyim maddi acidan imkanim olmadigi icin devlet hastanesini tercih ediyorum fakat sonrasini nasil halledicem bilmiyorum hastane bi gun yatis veriyomus fakat kendimize gelmemiz bi haftayi buluyomus bildigim kadariyla ailemden habersiz olmayi dusundugum bi durum bu acele etmem bicok kisi icin anlamsiz gelebilir fakat benim psikolojimi gercekten cok fazla etkileyen bi durum gogusleri olan her kizi icin icin oylesine kiskaniyorum ki bu durumdan kurtulmak istiyorum artik kendimi eksiksiz hissetmek istiyorum bu yuzden sizden fikir istiyorum daha once benim gibi disardan gelip orda ameliyat olanlar lutfen bana yardimci olmanizi istiyorum bazilari ilk uc gun corbani bile kendin icemiyosun falan diyolar ben tek basima basedebilir miyim hastaneyi konaklicagim yeri bulup ameliyat sonrasinda basimin cagresine bakabilir miyim bir haftami orda nasil geciririm lutfen fikir ve tecrubelerinizi bekliyorum