• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konak

GozDeErtas

Allahın Hediyesisin Bana.
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2014
428
44
18
34
İzmir
Kizimin kafasinin tam tepesinde yumusak olan yerde konak oldu zeytinyagi ve soda suruyorum ama tarayamiyorum ne yapicam ?

merhaba bacım saglık ocagınbdakı hemsırem anlatmıstı denedım oldu. zeytın yagını azcık cezvede kızdır bırak soguduktan sonra pamukla basına sur bebeqının ıkı saat beklet yıka bebeqını ama yıkarken yumusak bı lıf le hacısakır sabunlu bı sekılde hafıfce hafıfce oksa. sonra yıka bebeqını sacları tam kurumadan dıslı tarakla hafıfce tara hamur gıbı dokulecek o yapıs yapıs. uc yıkamada gozle gorulur azalma olyo tavsıye ederım .

merhaba bacım saglık ocagınbdakı hemsırem anlatmıstı denedım oldu. zeytın yagını azcık cezvede kızdır bırak soguduktan sonra pamukla basına sur bebeqının ıkı saat beklet yıka bebeqını ama yıkarken yumusak bı lıf le hacısakır sabunlu bı sekılde hafıfce hafıfce oksa. sonra yıka bebeqını sacları tam kurumadan dıslı tarakla hafıfce tara hamur gıbı dokulecek o yapıs yapıs. uc yıkamada gozle gorulur azalma olyo tavsıye ederım .

Cok sagol deneyim yumusak yer diye tarayamiyorum ama bi hayli oldu yapmak zrundayim

Back