• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konak? 🥺

sssilaaa3

Guru
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2013
218
148
303
34
İçel Mersin
Merhabalar 🌸 2 aylık kızımın başında konak farkettim ama sorun şu kii saçları çok uzun ve sık (maşallah) parmaklarımla aralamadan kafa derisini asla göremiyorum ki yıkarken farkettim onu da. Yeğenimde de olmuştu ama hiç saçı yoktu onunki kolay temizlenmişti. Ama saç uzun olunca her sabah tarıyorum karışmış oluyor. Taradıkça yayılır mı? Nasıl temizlemeliyim? Kendiliğinden geçer mi özel bakım mı yapmam lazım? Saçları kabuk kabuk oldu gitmiyor da nasıl gider bunlar 🥲

Merhabalar 🌸 2 aylık kızımın başında konak farkettim ama sorun şu kii saçları çok uzun ve sık (maşallah) parmaklarımla aralamadan kafa derisini asla göremiyorum ki yıkarken farkettim onu da. Yeğenimde de olmuştu ama hiç saçı yoktu onunki kolay temizlenmişti. Ama saç uzun olunca her sabah tarıyorum karışmış oluyor. Taradıkça yayılır mı? Nasıl temizlemeliyim? Kendiliğinden geçer mi özel bakım mı yapmam lazım? Saçları kabuk kabuk oldu gitmiyor da nasıl gider bunlar 🥲
Zeytinyağının saçlara hiçbir zararı olmadığı için Hakiki zeytinyağı varsa tabii.. bebeğin saçlarına sürün parmağınızla diplerine sürebilirsiniz ya da kulak çubuğuyla sürebilirsiniz saçları çoksa. sonra da geriye doğru tarayıp banyo yaptırın

Nemlendirince geçer mi? Has zeytinyağı var elimde.
Zeytinyağını sürün bekletin, yumsayinca ben konak tarağı ile tarayıp sonra da duş yaptırıyorum. O şekilde iki kez yapınca geçti gitti bizim.
Zeytinyağı alternatifi hindistan cevizi yağı demişti bize dr

Benim oğlan da var hatta ne tekrarladı , doğallığından emin olduğun zeytinyağını sür biraz beklet saçlarını geriye doğru tara sonra banyo missss🥹

Zeytinyağı sür beklet, yıka iyice dikkat ederek. Temizlenir zamanla bir şey kalmaz. Gerekirse çıkınca da bebe yağı sür kafasına bir süre sonra kalmaz

Back