Çocuk Hastalıkları konak mi degil mi anlayamadim?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

EgeliFatosh

oğluma kardeş geliyor..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2008
1.465
3
156
Ankara
arkadaslar tecrubeli anneler mutlaka biliyorlardir, bebeklerde konak sadece sacta mi oluyor, benim bebegimde sacin yani sira kaslarinda ve kulaklarinin arkasinda konaka benzeyen sari seyler var, benim bildigim konak beyaz olur ve sacta gorulur, zeytinyagi surup banyo yaptirilir sonra da tarakla taranir konakli bolge....ama bu konak zannettigim sey konak degilse diye korkuyorum, cvplariniz icin simdiden tesekkurler..bu arada bebegim 38 gunluk..

Bizim hem saçta hem de kaşında konak olmuştu. Saçlı bölgede olur diye biliyorum, dolayısıyla kaşlarda da olması normal. Bizimkinin de rengi sarıydı. Kulak arkasında da ona benzer ama daha az kabuklanma oldu. Bir süre sonra geçiyor, ben zeytinyağı ile sorunu çözmüştüm...

canım bizimde kaşta vardı sadece şimdi 4 aylık geçti.saçta ve kaşta olabilir.ama kulak arkasındaki egzama olabilir.ona bişey diyemiycem..

Bizimde kaşlardada olmuşdu sarı renkde sanki iltahaplanmışda kurumuş gibi kaşda çabuk geçmişdi mustelanın bir kremini kullanmışdım

canım banyo yaptırırken elinle biraz ovala.küçük diye çok zedelemeden yıkıyoruz.benimkinde alnında konak değilde hafif kabartı olurdu.ama dediğim gibi yıkamadan kaynaklanıyordu.seninkide öyle bişey olabilir.

cevaplar icin tesekkurler arkadaslar,icim rahat etmedi dra goturdum, konakmis,mustelanin kremini verdi,zeytinyagi ya da bebekyagi da olurmus..

cevaplar icin tesekkurler arkadaslar,icim rahat etmedi dra goturdum, konakmis,mustelanin kremini verdi,zeytinyagi ya da bebekyagi da olurmus..

benim kızımda da yeni basladı 3 ayımız bitti. aksam nivea bebeyagı sürdüm ama temizlemesi çok zor yagı. bebek şampuanları cıkarmadı mecbur bebek sabunu ile yıkamak zorunda kaldım. aslında yag ile yumusatıp mustela nın köpük şeklinde konak önleyici şampuanı var. ondan kullanmak daha mantıklı gibi geliyor bana.

olabilir benim oğlumdada vardı ama yıkarken saçını yüzünü iyice durula şampuanda yapıyor.

canım o söylediğin bebek egzaması yüzü tam temizlenmediğinden oluyormuş yani bana doktor öyle söyledi.zeytinyağı sürüyorum her banyodan önce ve banyoda iyice yıkıyorum şimdi geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…