Çocuk Hastalıkları konak konak konak

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.637
63
34
yaklaşık 2. ayımızdan beri konak var kızımın kafasında ne yaptıysam geçmedi. zeytinyağı karbonat şampuan vs. kesin çözüm önerisi var mıdır

Ilik suya karbonat güzel disk pamukla surup yumusat tara kesin bitmesi lazım biz cok şükür o şekilde çözdük

badem yagi cok iyi gelmisti bize iyice yedirmistim kafasina birkac kez. zeytinyagi kullanan da cok var ama o biraz kokuyor diye badam yagini tercih ettim. zaten kuruluktan kaynaklanan bir problem taradikca da dokuluyor

badem yagi cok iyi gelmisti bize iyice yedirmistim kafasina birkac kez. zeytinyagi kullanan da cok var ama o biraz kokuyor diye badam yagini tercih ettim. zaten kuruluktan kaynaklanan bir problem taradikca da dokuluyor
zeytinyağı hiç işe yaramadı bizde

Karbonatı suyla krem kıvamına getirdim yumuşak uçlu dış fırçasıyla iyice yedirdim konak üzerine.
Banyodan 15 dakika önce yaptım bunu. Kurudu döküldü sonrasında kalmadı.

oyleyse badem yagini deneyin bence iyice yedirin kafasina aksam yatmadan da yikayin. zaten tamamen cikmiyor yine nemli kaliyor kurumuyor boylece. yumusadikca da konak taragiyla tarayin acimaz korkmayin ölü deri onlar.

Karbonatı suyla krem kıvamına getirdim yumuşak uçlu dış fırçasıyla iyice yedirdim konak üzerine.
Banyodan 15 dakika önce yaptım bunu. Kurudu döküldü sonrasında kalmadı.

Ben kucuk elmalı kaseme kafama göre karbonat koymustum zaten ilk ve son oldu,zeytinyaginla işkence cekmisiz dedim yani dusun
sırayla deneyeceğim teşekkürler kızlar 🙏🏽

Back