• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konadlar hakkında yardım

tugba_avare

böcük
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
115
0
96
İstanbul
Merhaba arkadaşlar bi sorum olucaktı. bayadır forumda ojeleri takip ediyorum. Bu ara konad desenler çok ilgimi çeker oldu. Ben gittigidiyordan ve hepsiburada gibi sitelerdende araştırdım ve buldum.

xxxx

bu setlerin içinde ojeleri war fakat bittiğinde flormar gibi başka ojelerdende şekiller elde edebilecek miyiz?Özel ojeleri gibi werimli şekiller çıkabilecek mi?Ayrıca bu setlerden herhangi birini alıp kullanan var mı? Nasıl acaba??

Tşk...:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bi sorum olucaktı. bayadır forumda ojeleri takip ediyorum. Bu ara konad desenler çok ilgimi çeker oldu. Ben gittigidiyordan ve hepsiburada gibi sitelerdende araştırdım ve buldum.

xxxxx

bu setlerin içinde ojeleri war fakat bittiğinde flormar gibi başka ojelerdende şekiller elde edebilecek miyiz?Özel ojeleri gibi werimli şekiller çıkabilecek mi?Ayrıca bu setlerden herhangi birini alıp kullanan var mı? Nasıl acaba??

Tşk...:nazar:

orda disk secme sansın yok sansına ne gelirse sacma french setlerinden bile gelebilir ayrıca normal ojeler onlar gibi aynı etkiye sahip değil mesela konadın siyah ve beyaz ojesinin yerini hiç bi oje tutamıyor ama şimdiki golden rose nail artlarla fln da baskı yapılıyor onlar kadar olmasada

Son düzenleyen: Moderatör:
hımm acaba nasıl olur golden oje :S onun kadar iyi olması beklenemez ama çokta kötü olmaz dimi?

yok kötu olmaz dedim ya birtek siyah ve beyazın yerini tutan oje yok eskiyen sakız gibi olan ojeler cok işe yarıyor :52: ama şuda var mesela konadın altın rengi ojesi tam bir fiyasko yani işe yaramıyor ama golden rosenin ve flormarın nail artlarındaki sarı renk harika bak kendi yaptıgımız tırnak desenleri diye bir konu var orda benim tırnaklarımdakilere bak 3 tane konad ojem var geri kalanlar flormar golden alix fln

şimdi bu nail artlar war ya onlar ince uçlu oluo ince ucuylamı şekil wer anlamında mı yoksa diske ojeyi sürdüğümüzde şekil güsel olur anlamında mı söylediniz :96:

ya da illa ki türk bir firmadan almak istersen özgürce pazarlama diye arat google'da, onlardan alabilirsin konad diskleri. telefon numarları falan da var sitede, arayıp konuşabilirsin.
konad'ın özel ojelerinden hiçbirisi bende mevcut değil. ve çoğuna alternatif buldum. siyah için verita ya da she, beyaz için she veya fashion gibi markalar.. her ne kadar beyaz çok iyi olmasa da siyah oje olarak bu dediklerim uygun oluyor..

evet araştırdım canım çok gsl diskler var :) ojelerde 5 ml bile olsa çok pahalı bi lise öğrencisine göre :) ben onu 2 günde bitiririm :) altarnatfler warsa sorun yok

flormar supermatte serisinin çoğu rengi, golden rose nail art serisindeki metalik renkler, kırmızı, mor, fuşya falan hep oluyo konad'la.
bi ojenin konad'la kullanılıp kullanılmadığını anlamak için yapısının yoğunluğuna bakman lazım, eğer tırnağa tek kat sürdüğünde opaksa konad deseni yaparken de kullanılabilir.

flormar supermatte serisinin çoğu rengi, golden rose nail art serisindeki metalik renkler, kırmızı, mor, fuşya falan hep oluyo konad'la.
bi ojenin konad'la kullanılıp kullanılmadığını anlamak için yapısının yoğunluğuna bakman lazım, eğer tırnağa tek kat sürdüğünde opaksa konad deseni yaparken de kullanılabilir.

tşk canım ilgin için :) almayı düşünüyorum deniycem

merhaba arkadaşlar bornprettystoredan alışveriş yapmak istiyorum ama kaç günde elimde olur acaba deneyip gören varsa yardımcı olursa sevinirim=)

bende disklerimi bornprettyden aldım iki kere 20-25 günde elimde oldular kredi kartı olmayanlar içinde arkadaşların dedigi gibi özgürce pazarlama veya goodlede viva pazar diye aratıp ilk çıkan site tırnak dünya sitesinden yaralanabilirsiniz viva pazar kuşadası özgürce pazarlama istanbulda.

Back