- 14 Şubat 2011
- 2.606
- 117
- 363
- Konu Sahibi pinkwhite0
-
kızlar anadolu yakasında şöyle siteler yerine gezip dolaşırken alabilceğimiz yerler yokmu konadlarıoje benim çocukluğumdan beri hastalığımdır bu şekillerede bayılan biri olarak almak istiyorumm ama bulamadım:s kredi kartımda yok hem olsa bile güvenemem sitelere ve kapıda ödemeylede kim uraşck ya istediğim gbi çkmazsa git kendn al diye gaza getiriyorum kendimi ama geçen gün çıktım kadıköye gittim ayh bulamadım yardım yardım:26:
mağazalarda satmıyorlar,ancak net üzerinden satışu var.
yoksa neden tercih edelim görerek almak varken internetten almayı.
kızlar anadolu yakasında şöyle siteler yerine gezip dolaşırken alabilceğimiz yerler yokmu konadlarıoje benim çocukluğumdan beri hastalığımdır bu şekillerede bayılan biri olarak almak istiyorumm ama bulamadım:s kredi kartımda yok hem olsa bile güvenemem sitelere ve kapıda ödemeylede kim uraşck ya istediğim gbi çkmazsa git kendn al diye gaza getiriyorum kendimi ama geçen gün çıktım kadıköye gittim ayh bulamadım yardım yardım:26:
zaten takip ettiysen net dısında satısının olmadıgı yazılıyor özgurce pazarlamada net uzerinden satıs yapan bir firma zaten her arayana evimize gelebilirsin demiyorlar yani onlarda cok tercih etmiyor ev satısını ama ara sor bi istersen evleri anadolu yakasında sanırı uskudarda fln
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?