• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

konad konad konad:)

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar anadolu yakasında şöyle siteler yerine gezip dolaşırken alabilceğimiz yerler yokmu konadları:10: oje benim çocukluğumdan beri hastalığımdır bu şekillerede bayılan biri olarak almak istiyorumm ama bulamadım:s kredi kartımda yok hem olsa bile güvenemem sitelere ve kapıda ödemeylede kim uraşck ya istediğim gbi çkmazsa git kendn al diye gaza getiriyorum kendimi ama geçen gün çıktım kadıköye gittim:9: ayh bulamadım yardım yardım:26:

kızlar anadolu yakasında şöyle siteler yerine gezip dolaşırken alabilceğimiz yerler yokmu konadları:10: oje benim çocukluğumdan beri hastalığımdır bu şekillerede bayılan biri olarak almak istiyorumm ama bulamadım:s kredi kartımda yok hem olsa bile güvenemem sitelere ve kapıda ödemeylede kim uraşck ya istediğim gbi çkmazsa git kendn al diye gaza getiriyorum kendimi ama geçen gün çıktım kadıköye gittim:9: ayh bulamadım yardım yardım:26:

mağazalarda satmıyorlar,ancak net üzerinden satışu var.
yoksa neden tercih edelim görerek almak varken internetten almayı.

anadolu yakasında görüp alabileceğin yer var aslında konad adıyla satılıyor chocolatestar söylemişti yerlerini dudullu ümraniyede mağaza arama evden satıyolar nete özgürce pazarlama yaz adresleri var orda bakarsın :34:

özgürcepazarlama.com a gir ordan iletişime geç onlar evlerinde satıyormuş.bu sitedende alan arkadaşlar var evlerine gidip... eminönü taraflarında falanmış galiba ama disklerin tanesi 10 lira. biz yakaladınyakaladın.comdan aldık ben kapıda ödeme yaptım.daha öncede başk siteden orijinal konad seti aldım ama dediğim gibi biraz pahalıydı

zaten takip ettiysen net dısında satısının olmadıgı yazılıyor özgurce pazarlamada net uzerinden satıs yapan bir firma zaten her arayana evimize gelebilirsin demiyorlar yani onlarda cok tercih etmiyor ev satısını ama ara sor bi istersen evleri anadolu yakasında sanırı uskudarda fln

zaten takip ettiysen net dısında satısının olmadıgı yazılıyor özgurce pazarlamada net uzerinden satıs yapan bir firma zaten her arayana evimize gelebilirsin demiyorlar yani onlarda cok tercih etmiyor ev satısını ama ara sor bi istersen evleri anadolu yakasında sanırı uskudarda fln

evet canım mail attım dün, ümraniye yakınlarndalarmış randevulu olmak şartıyla istediğiniz zaman gelebilirsiniz dediler ben set fiyatlarını sordum sitede görünmüyodu sanırım en pahalısı 275 falandı höh dedim ben ufak bişi alim bari gözüm doymuohep fazla istiyorum :9:

Back